Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc yorkshire FC-Anonymous
moje Tactiek Max
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.6 gemiddelde waardering 49.5
excellent Schieten very good
adequate Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Nana geeft een lange en hoge pass. Selezeanu is nu in balbezit. De Boeck maakt een afschuwelijke overtreding. De Boeck krijgt een gele kaart. Selezeanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Earl met een snel genomen vrije trap. Ngọc Danh is nu in balbezit. Ngọc Danh haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu speelt de bal door. Ngọc Danh is nu in balbezit. Ngọc Danh schiet op doel. Gamer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yorkshire - FC-Anonymous 0:1

6e minuut.
Zdražil rent richting de bal. Zdražil speelt de bal door. Reyna rent richting de bal. Antimo rent richting de bal. Antimo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc yorkshire - FC-Anonymous 0:2

13e minuut.
Nana passt de bal met de wreef. Antimo heeft problemen om de bal te vangen. Antimo passt de bal met de wreef. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Daar is Reyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zdražil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zdražil met een sublieme pass. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mattalia trapt de bal weg van het doel. Zdražil is nu in balbezit. Antimo verovert de bal door een tackle van achteren. Antimo schiet op doel. Gamer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Stroe probeert naar een medespeler te passen. Antimo is nu in balbezit. Met opzet legt Duvnjak zijn tegenspeler op de grond. Duvnjak krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Zdražil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Earl is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mańkowski. Mańkowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Duvnjak is nu in balbezit. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak is nu in balbezit. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tihanyi speelt de bal door. Mazzone heeft problemen om de bal te vangen. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Danh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Danh schiet op doel. Gamer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yorkshire 55%, FC-Anonymous 45%.
fc yorkshire - FC-Anonymous 0:2

48e minuut.
Zdražil rent richting de bal. Zdražil passt de bal zonder na te denken. Duvnjak rent richting de bal. Duvnjak draait met de bal, schiet en ... Martinčík probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Duvnjak rent richting de bal. Duvnjak passt de bal met de wreef. Liberti is nu in balbezit. Wojnarowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Mattalia bokst de bal weg. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Carl zal de hoekschop nemen. Duvnjak rent richting de bal. Duvnjak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Carl passt de bal zonder na te denken. Mazzone probeert naar een medespeler te passen. Martinčík is nu in balbezit. Wojnarowski onderschept slim de pass. Wojnarowski schiet op doel. Mattalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Zdražil rent richting de bal. Zdražil geeft een lange en hoge pass. Wojnarowski kopt de bal weg. Duvnjak rent richting de bal. Duvnjak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Earl passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reyna. Wojnarowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazzone met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Zdražil met een sublieme pass. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski passt de bal zonder na te denken. Duvnjak rent richting de bal. Duvnjak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mańkowski passt de bal zonder na te denken. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc yorkshire - FC-Anonymous 1:2

84e minuut.
Paganel geeft de bal voor. Ngọc Danh probeert de bal aan de voet te houden. Carl speelt de bal door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Mattalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc yorkshire 29%, FC-Anonymous 71%.
fc yorkshire - FC-Anonymous 1:2