Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Anonymous fc yorkshire
Max Tactiek moje
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Daar is Carl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carl met een sublieme pass. Car heeft problemen om de bal te vangen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Mattalia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Tihanyi met een sublieme pass. Zdražil heeft problemen om de bal te vangen. Zdražil probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... Mattalia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mańkowski rent richting de bal. Earl is nu in balbezit. Mazzone rent richting de bal. Antimo rent richting de bal. Antimo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Earl probeert naar een medespeler te passen. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paganel. Paganel krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Mazzone passt de bal in één keer door. Mańkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Earl. Earl krijgt een gele kaart.

31e minuut.
De Boeck rent richting de bal. De Boeck geeft een lange en hoge pass. Reyna kopt de bal weg. Nana is nu in balbezit. Nana geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stroe passt de bal zonder na te denken. MacCulloch geeft de bal voor. Filantropol rent richting de bal. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - fc yorkshire 1:0

38e minuut.
Wojnarowski passt de bal in één keer door. Tihanyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tihanyi geeft de bal voor. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC-Anonymous - fc yorkshire 1:1

40e minuut.
Selezeanu passt de bal in één keer door. Mazzone is nu in balbezit. Mazzone met een sublieme pass. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak draait met de bal, schiet en ... Mattalia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Anonymous 59%, fc yorkshire 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC-Anonymous - fc yorkshire 1:1

49e minuut.
Stroe is nu in balbezit. Stroe probeert naar een medespeler te passen. Liberti verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnarowski rent richting de bal. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap. Mattalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel. Mattalia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - fc yorkshire 1:2

68e minuut.
Mazzone geeft een hoge lob. Nana kopt de bal weg. Tihanyi onderschept slim de pass. Filantropol rent richting de bal. Filantropol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Reyna is nu in balbezit. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo passt de bal in één keer door. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Anonymous 70%, fc yorkshire 30%.
FC-Anonymous - fc yorkshire 1:2