Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Karviná Eleven United
taktika 1 Tactiek karamba
49% Balbezit 51%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
53.1 gemiddelde waardering 50.6
very good Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Stela met de inworp. Oancea rent richting de bal. Oancea probeert naar een medespeler te passen. Stela is nu in balbezit. Stela geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestl begaat een overtreding. Šenovský raakt geblesseerd tijdens het duel. Stela zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Guthe krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stela is nu in balbezit. Stela speelt de bal door. Šenovský rent richting de bal. Šenovský draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - Eleven United 0:1

10e minuut.
Duijnhouwer met een sublieme pass. Oancea probeert de bal aan de voet te houden. Humpolec rent richting de bal. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe draait met de bal, schiet en ... Charalabidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Šenovský rent richting de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Šenovský maakt een snoekduik en kopt de bal. Charalabidis bokst de bal weg.

16e minuut.
Kostomlatský speelt de bal door. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Stela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stela krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Sabău geeft een hoge lob. Kostomlatský rent richting de bal. Kostomlatský speelt de bal door. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Guthe kopt de bal weg. Šenovský rent richting de bal. Mestl begaat een overtreding. Šenovský roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Šenovský kan niet meer verder spelen.

25e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga rent richting de bal. Stela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stela krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Kostomlatský rent richting de bal. Kostomlatský passt de bal met de wreef. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Redes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Karviná - Eleven United 1:1

42e minuut.
Ungureanu passt de bal met de wreef. Gibes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibes met een sublieme pass. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kostomlatský rent richting de bal. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostomlatský met een sublieme pass. Pitanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitanga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 39%, Eleven United 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
David Karviná - Eleven United 1:1

46e minuut.
Polyakov kopt de bal weg. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haas. Haas krijgt een gele kaart. Zanev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zanev kan niet meer verder spelen. Ottem komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Szczur met een snelle inworp. Kostomlatský rent richting de bal. Kostomlatský probeert naar een medespeler te passen. Pitanga rent richting de bal. Pitanga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - Eleven United 2:1

59e minuut.
Gibes probeert naar een medespeler te passen. Duijnhouwer rent richting de bal. Duijnhouwer speelt de bal door. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Karviná - Eleven United 2:2

63e minuut.
Szczur rent richting de bal. Szczur geeft een hoge lob. Ottem is nu in balbezit. Ottem haalt uit met een fantastische trap. Redes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Humpolec kopt de bal weg. Mestl rent richting de bal. Guthe begaat een overtreding. Guthe krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Pitanga passt de bal met de wreef. Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal in één keer door. Duijnhouwer onderschept slim de pass. Ottem is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - Eleven United 3:2

79e minuut.
Oancea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ungureanu is nu in balbezit. Ungureanu geeft een lange en hoge pass. Ottem heeft problemen om de bal te vangen. Ottem draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Sabău de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 35%, Eleven United 65%.
David Karviná - Eleven United 3:2