Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC-Anonymous FC Casíno Vápenná
Max Tactiek mio
52% Balbezit 48%
60% Spel op eigen helft 40%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 43.3
excellent Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen outstanding


1e minuut.
Mikšík geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nana met een snelle inworp. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu geeft een hoge lob. Paal! Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Andrearczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Andrearczyk speelt de bal door. Reyna geeft een hoge lob. Antimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Earl neemt de hoekschop. Klungelig pakt Ungerman de bal. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 1:0

9e minuut.
Liberti kopt de bal weg. Earl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzet rent richting de bal. Antimo verovert de bal door een tackle van achteren. Antimo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filantropol rent richting de bal. Filantropol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 2:0

13e minuut.
Earl met een sublieme pass. Faltejsek is nu in balbezit. Faltejsek passt de bal in één keer door. Pavel rent richting de bal. Pavel schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 2:1

14e minuut.
Liberti geeft een hoge lob. Filantropol kopt de bal weg. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 3:1

16e minuut.
Juklíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faltejsek geeft de bal voor. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel draait met de bal, schiet en ... Mattalia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 3:2

21e minuut.
Vrána rent richting de bal. Vrána speelt de bal door. Car is nu in balbezit. Əmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Antimo is nu in balbezit. Antimo passt de bal in één keer door. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 4:2

37e minuut.
Dolenský met een snelle inworp. Venhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo begaat een overtreding. Antimo krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bonzet neemt vlug de vrije trap. Car geeft een hoge lob. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Anonymous 62%, FC Casíno Vápenná 38%.
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 5:2

48e minuut.
Juklíček is nu in balbezit. Andrearczyk begaat een overtreding. Juklíček raakt geblesseerd tijdens het duel. Faltejsek met een snel genomen vrije trap. Əmirli krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Faltejsek passt de bal in één keer door. Dolenský is nu in balbezit. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský onderschept slim de pass. Dolenský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Bonzet rent richting de bal. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 6:2

56e minuut.
Andrearczyk passt de bal in één keer door. Nana is nu in balbezit. Nana probeert naar een medespeler te passen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Opelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Earl is nu in balbezit. Bonzet onderschept slim de pass. Filantropol rent richting de bal. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 7:2

59e minuut.
Selezeanu heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu passt de bal met de wreef. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Štamberg komt het veld opgelopen. Trkal komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Car onderschept slim de pass. Car geeft een hoge lob. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 8:2

67e minuut.
Dolenský speelt de bal door. Faltejsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Faltejsek passt de bal zonder na te denken. Əmirli rent richting de bal. Əmirli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brejcha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nana passt de bal zonder na te denken. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 9:2

80e minuut.
Antimo rent richting de bal. Antimo heeft problemen om de bal te vangen. Antimo passt de bal met de wreef. Filantropol rent richting de bal. Filantropol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC-Anonymous 57%, FC Casíno Vápenná 43%.
FC-Anonymous - FC Casíno Vápenná 9:2