Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zahrob Aston Punat
Y Tactiek 442 Dia
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen solid


2e minuut.
Matouch speelt de bal door. Čalak speelt de bal door. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez schiet op doel. Gdaniec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - Aston Punat 0:1

9e minuut.
Průša geeft een lange en hoge pass. Čalak rent richting de bal. Čalak speelt de bal door. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez draait met de bal, schiet en ... Gdaniec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dozza springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Răcaru rent richting de bal. Răcaru passt de bal met de wreef. Průša bereikt de bal nog maar net als eerste. Dozza verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza draait met de bal, schiet en ... Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Brückner is nu in balbezit. Galdino Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Galdino Andrade passt de bal zonder na te denken. Diéguez is nu in balbezit. Diéguez schiet op doel. Gdaniec bokst de bal weg. Dozza rent richting de bal. Dozza schiet op doel. Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - Aston Punat 0:2

32e minuut.
Bojčev passt de bal zonder na te denken. Brückner rent richting de bal. Galdino Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Brückner verovert de bal door een tackle van achteren. Brückner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Răcaru kopt de bal weg. Galdino Andrade is nu in balbezit. Galdino Andrade probeert naar een medespeler te passen. Diéguez is nu in balbezit. Diéguez draait met de bal, schiet en ... Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Průša probeert naar een medespeler te passen. Dozza heeft problemen om de bal te vangen. Dozza passt de bal zonder na te denken. Diéguez rent richting de bal. Diéguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Matouch is nu in balbezit. Matouch geeft een hoge lob. Libíček geeft een hoge lob. Tajchman springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - Aston Punat 1:2

45e minuut.
Klungelig pakt Răcaru de bal. Sulikowski probeert naar een medespeler te passen. Čalak probeert naar een medespeler te passen. Diéguez is nu in balbezit. Diéguez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zahrob 58%, Aston Punat 42%.
FC Zahrob - Aston Punat 1:2

47e minuut.
Drápek geeft de bal voor. Matouch probeert de bal met de borst te controleren. Jícha rent richting de bal. Jícha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Zahrob - Aston Punat 2:2

56e minuut.
Průša rent richting de bal. Diéguez onderschept slim de pass. Mokrý verovert de bal door een tackle van achteren. Dozza is nu in balbezit. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Libíček is nu in balbezit. Quintana Fernández onderschept slim de pass. Quintana Fernández probeert naar een medespeler te passen. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez haalt uit met een fantastische trap. Gdaniec kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Doeltrap. Gdaniec met een harde bal richting middenveld. Răcaru kopt de bal weg. Dozza is nu in balbezit. Dozza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Răcaru onderschept slim de pass. Răcaru passt de bal zonder na te denken. Daar is Dozza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dozza draait met de bal, schiet en ... Gdaniec maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Gdaniec probeert naar een medespeler te passen. Quintana Fernández speelt de bal door. Diéguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Diéguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zahrob - Aston Punat 2:3

85e minuut.
Quintana Fernández is nu in balbezit. Quintana Fernández passt de bal met de wreef. Diéguez rent richting de bal. Diéguez schiet op doel. Gdaniec probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gdaniec trapt de bal weg. Răcaru kopt de bal weg. Dozza rent richting de bal. Dozza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zahrob 68%, Aston Punat 32%.
FC Zahrob - Aston Punat 2:3