Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Casíno Vápenná David Karviná
mio Tactiek taktika 1
42% Balbezit 58%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 49.6
solid Schieten solid
adequate Passen good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Daar is Pavel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faltejsek rent richting de bal. Faltejsek passt de bal in één keer door. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Zielaskiewicz speelt de bal door. Choszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszowski geeft een hoge lob. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Venhauer geeft een hoge lob. Choszowski probeert de bal aan de voet te houden. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský geeft een hoge lob. Pavel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - David Karviná 1:0

34e minuut.
Loch geeft een hoge lob. Vrána heeft problemen om de bal te vangen. Vrána passt de bal in één keer door. Dolenský rent richting de bal. Dolenský geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Odobašić rent richting de bal. Pavel verovert de bal door een tackle van achteren. Pavel probeert de bal met de borst te controleren. Pavel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - David Karviná 2:0

37e minuut.
Kostomlatský passt de bal met de wreef. Zielaskiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielaskiewicz geeft een lange en hoge pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. Opelka bokst de bal weg.

39e minuut.
Bonzet kopt de bal weg. Daar is Kostomlatský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostomlatský probeert naar een medespeler te passen. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Əmirli rent richting de bal. Əmirli speelt de bal door. Pavel rent richting de bal. Pavel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - David Karviná 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 43%, David Karviná 57%.
FC Casíno Vápenná - David Karviná 3:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zielaskiewicz met een snelle inworp. Pitanga geeft een lange en hoge pass. Zanev krijgt zijn hoofd ertegen. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - David Karviná 3:1

53e minuut.
Odobašić verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Polyakov geeft een hoge lob. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel. Opelka bokst de bal weg.

59e minuut.
Inworp. Szczur met de inworp. Kostomlatský met een sublieme pass. Szczur rent richting de bal. Szczur geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Szczur is nu in balbezit. Mikšík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczur is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trkal komt het veld opgelopen. Štamberg komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zanev probeert de bal aan de voet te houden. Szczur kopt de bal weg. Zanev is nu in balbezit. Zanev schiet op doel. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Mikšík rent richting de bal. Mikšík geeft een lange en hoge pass. Mitrache heeft problemen om de bal te vangen. Pavel onderschept slim de pass. Pavel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Brejcha komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Zielaskiewicz met een snelle inworp. Pitanga rent richting de bal. Trkal maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Trkal moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trkal schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Pitanga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Pitanga kan niet meer verder spelen. Mrównica komt het veld opgelopen. Kostomlatský wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brejcha geeft de bal voor. Inworp. Zielaskiewicz met de inworp. Mrównica bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrównica schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 55%, David Karviná 45%.
FC Casíno Vápenná - David Karviná 3:1