Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rok fc yorkshire
moje-D2 Tactiek moje
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 54.9
good Schieten very good
good Passen adequate
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Svatopluk passt de bal met de wreef. Talčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Talčík probeert naar een medespeler te passen. Tomeš rent richting de bal. Tomeš schiet op doel. Gamer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Talčík heeft problemen om de bal te vangen. Talčík speelt de bal door. Tomeš rent richting de bal. Tomeš draait met de bal, schiet en ... Gamer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - fc yorkshire 1:0

13e minuut.
Gamer met een sublieme pass. Wojnarowski is nu in balbezit. Talčík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talčík krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Talčík geeft de bal voor. Paganel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeš onderschept slim de pass. Tomeš draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Paganel speelt de bal door. Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeš passt de bal zonder na te denken. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De Boeck probeert naar een medespeler te passen. Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazzone. Tomeš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Svatopluk neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gamer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Zdražil kopt de bal weg. Duvnjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvnjak passt de bal in één keer door. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Mědílek onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carl met een snelle inworp. Wojnarowski is nu in balbezit. Wojnarowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Stroe met een sublieme pass. Mazzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzone probeert naar een medespeler te passen. Wojnarowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rok - fc yorkshire 1:1

40e minuut.
Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzone is nu in balbezit. Tomeš verovert de bal door een tackle van achteren. Tomeš draait met de bal, schiet en ... Tihanyi probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sabolovič neemt de hoekschop. Tomeš springt en kopt de bal. Gamer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - fc yorkshire 2:1

44e minuut.
Mědílek passt de bal in één keer door. Geronimi met een sublieme pass. Zdražil probeert naar een medespeler te passen. Duvnjak is nu in balbezit. Duvnjak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 46%, fc yorkshire 54%.
FC Rok - fc yorkshire 2:1

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabolovič met een snelle inworp. Svatopluk speelt de bal door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mańkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Talčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomeš is nu in balbezit. Tomeš geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 48%, fc yorkshire 52%.
FC Rok - fc yorkshire 2:1