Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rok FC Casíno Vápenná
moje-D2 Tactiek mio
56% Balbezit 44%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 44.2
goed Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen formidabel


4e minuut.
Mědílek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dolenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Faltejsek rent richting de bal. Faltejsek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Talčík rent richting de bal. Vrána onderschept slim de pass. Vrána passt de bal met de wreef. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dolenský met de inworp. Venhauer is nu in balbezit. Tomeš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomeš krijgt een gele kaart. Venhauer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Faltejsek met een snel genomen vrije trap. Əmirli rent richting de bal. Əmirli draait met de bal, schiet en ... Paal! Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Talčík geeft een lange en hoge pass. Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič geeft een hoge lob. Tomeš maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC Casíno Vápenná 1:0

24e minuut.
Venhauer passt de bal in één keer door. Geronimi probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič geeft een hoge lob. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Gaher rent richting de bal. Pavel verovert de bal door een tackle van achteren. Pavel met een sublieme pass. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli draait met de bal, schiet en ... Căpăţână bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 55%, FC Casíno Vápenná 45%.
FC Rok - FC Casíno Vápenná 1:0

49e minuut.
Talčík heeft problemen om de bal te vangen. Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Talčík is nu in balbezit. Talčík draait met de bal, schiet en ... Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sabolovič geeft een lange en hoge pass. Mikšík heeft problemen om de bal te vangen. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gaher heeft problemen om de bal te vangen. Pavel verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Špringer ... Strafschop! Pavel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faltejsek neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Daar is Geronimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavel onderschept slim de pass. Pavel speelt de bal door. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli haalt uit met een fantastische trap. Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štamberg komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pazgřivec rent richting de bal. Ungerman begaat een overtreding. Pazgřivec raakt geblesseerd tijdens het duel. Geronimi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tomeš is nu in balbezit. Tomeš draait met de bal, schiet en ... Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Svatopluk onderschept slim de pass. Svatopluk geeft de bal voor. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brejcha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Geronimi passt de bal in één keer door. Gaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaher geeft de bal voor. Tomeš is nu in balbezit. Tomeš probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Talčík geeft de bal voor. Ungerman heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC Casíno Vápenná 2:0

81e minuut.
Gaher kopt de bal weg. Ungerman probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vrána, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talčík rent richting de bal. Talčík geeft de bal voor. Opelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Gaher geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Štamberg de bal onder controle te krijgen. Brejcha geeft een lange en hoge pass. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 58%, FC Casíno Vápenná 42%.
FC Rok - FC Casíno Vápenná 2:0