Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Casíno Vápenná FC Rok
mio Tactiek moje-D2
47% Balbezit 53%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
43.9 gemiddelde waardering 49.3
solid Schieten good
adequate Passen good
outstanding Verdedigen adequate


2e minuut.
Geronimi is nu in balbezit. Geronimi geeft een lange en hoge pass. Tomeš rent richting de bal. Tomeš haalt uit met een fantastische trap. Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

3e minuut.
Bonzet geeft de bal voor. Inworp. Sabolovič zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Bonzet rent richting de bal. Bonzet geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gaher de bal onder controle te krijgen. Pavel is nu in balbezit. Pavel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vrána onderschept slim de pass. Vrána speelt de bal door. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský geeft de bal voor. Pavel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 1:0

12e minuut.
Svatopluk is nu in balbezit. Svatopluk passt de bal zonder na te denken. Bonzet is nu in balbezit. Tomeš verovert de bal door een tackle van achteren. Tomeš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pavel rent richting de bal. Juklíček bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabolovič. Juklíček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faltejsek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Gaher geeft een hoge lob. Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeš rent richting de bal. Tomeš schiet op doel. Opelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tomeš geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 1:1

25e minuut.
Hodina geeft de bal voor. Pazgřivec kopt de bal weg. Bonzet met een sublieme pass. Daar is Tomeš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomeš haalt uit met een fantastische trap. Opelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vrána geeft de bal voor. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský geeft een lange en hoge pass. Pavel krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Gaher de bal onder controle te krijgen. Căpăţână kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vrána rent richting de bal. Vrána geeft de bal voor. Daar is Talčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrána verovert de bal door een tackle van achteren. Vrána geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 38%, FC Rok 62%.
FC Casíno Vápenná - FC Rok 2:1

52e minuut.
Tomeš kopt de bal weg. Klungelig pakt Ungerman de bal. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 2:2

54e minuut.
Venhauer speelt de bal door. Svatopluk heeft problemen om de bal te vangen. Bonzet geeft een lange en hoge pass. Pazgřivec kopt de bal weg. Tomeš is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Svatopluk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mikšík de bal. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 2:3

58e minuut.
Geronimi geeft een lange en hoge pass. Bonzet rent richting de bal. Tomeš onderschept slim de pass. Tomeš schiet op doel. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 2:4

60e minuut.
Svatopluk rent richting de bal. Svatopluk geeft de bal voor. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ... Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 2:5

61e minuut.
Trkal komt het veld opgelopen. Štamberg komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brejcha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bonzet probeert naar een medespeler te passen. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský geeft een lange en hoge pass. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli draait met de bal, schiet en ... Căpăţână verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabolovič met de inworp. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Brejcha passt de bal zonder na te denken. Ungerman heeft problemen om de bal te vangen. Pazgřivec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 2:6

76e minuut.
Geronimi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel draait met de bal, schiet en ... Hodina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - FC Rok 3:6

79e minuut.
Inworp. Dolenský met een snelle inworp. Brejcha geeft de bal voor. Hodina bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Căpăţână met een sublieme pass. Tomeš kopt de bal weg. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec schiet op doel. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brejcha passt de bal met de wreef. Štamberg is nu in balbezit. Štamberg met een sublieme pass. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel draait met de bal, schiet en ... Căpăţână bokst de bal weg.

86e minuut.
Mědílek rent richting de bal. Əmirli onderschept slim de pass. Hodina rent richting de bal. Faltejsek onderschept slim de pass. Faltejsek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Doeltrap. Căpăţână met een harde bal richting middenveld. Tomeš geeft een hoge lob. Pazgřivec is nu in balbezit. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 42%, FC Rok 58%.
FC Casíno Vápenná - FC Rok 3:6