Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rok FC-Anonymous
moje-D2 Tactiek Max
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen goed
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Antimo passt de bal met de wreef. Andrearczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Talčík is nu in balbezit. Talčík geeft de bal voor. Sabolovič geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Svatopluk kopt de bal weg. Earl kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabolovič. Sabolovič krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Martinčík kopt de bal weg. Antimo controleert de bal met de borst. Pazgřivec met een sublieme pass. Tomeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Jelito bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu onderschept slim de pass. Selezeanu met een sublieme pass. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Talčík geeft de bal voor. Reyna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mědílek kopt de bal weg. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC-Anonymous 0:1

25e minuut.
Talčík verovert de bal door een tackle van achteren. Talčík passt de bal met de wreef. Andrearczyk is nu in balbezit. Tomeš onderschept slim de pass. Tomeš haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Mědílek speelt de bal door. Svatopluk geeft een lange en hoge pass. Martinčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomeš onderschept slim de pass. Tomeš schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 46%, FC-Anonymous 54%.
FC Rok - FC-Anonymous 0:1

48e minuut.
Svatopluk rent richting de bal. Antimo onderschept slim de pass. Antimo speelt de bal door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol schiet op doel. Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Martinčík is nu in balbezit. Pazgřivec onderschept slim de pass. Pazgřivec passt de bal in één keer door. Tomeš is nu in balbezit. Tomeš haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Sabolovič rent richting de bal. Sabolovič probeert naar een medespeler te passen. Martinčík is nu in balbezit. Pazgřivec verovert de bal door een tackle van achteren. Pazgřivec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nana bereikt de bal nog maar net als eerste. Nana geeft een lange en hoge pass. Gaher kopt de bal weg. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Svatopluk probeert de bal met de borst te controleren. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna passt de bal zonder na te denken. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC-Anonymous 0:2

70e minuut.
Tomeš is nu in balbezit. Tomeš passt de bal in één keer door. Pazgřivec rent richting de bal. Pazgřivec haalt uit met een fantastische trap. Mattalia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rok - FC-Anonymous 1:2

82e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft de bal voor. Mědílek is nu in balbezit. Nana onderschept slim de pass. Nana geeft de bal voor. Căpăţână probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Liberti probeert naar een medespeler te passen. Sabolovič met een sublieme pass. Jelito bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Geronimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Antimo verovert de bal door een tackle van achteren. Antimo passt de bal in één keer door. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rok 45%, FC-Anonymous 55%.
FC Rok - FC-Anonymous 1:2