Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
David Karviná FC-Anonymous
taktika 1 Tactiek Max
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
21 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 47.9
solid Schieten very good
good Passen good
good Verdedigen solid


10e minuut.
Charalabidis trapt de bal weg. Ottem kopt de bal weg. Klungelig pakt Reyna de bal. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 50%, FC-Anonymous 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
David Karviná - FC-Anonymous 0:0

52e minuut.
Szczur geeft een hoge lob. Zanev is nu in balbezit. Martinčík onderschept slim de pass. Ottem onderschept slim de pass. Ottem schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Polyakov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szczur met een sublieme pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottem is nu in balbezit. Ottem haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Ottem passt de bal met de wreef. Tabijna probeert naar een medespeler te passen. Kostomlatský speelt de bal door. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Szczur passt de bal in één keer door. Zanev rent richting de bal. Zanev passt de bal zonder na te denken. Ottem is nu in balbezit. Ottem schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Ottem is nu in balbezit. Car bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottem schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ottem krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Szczur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kostomlatský rent richting de bal. Kostomlatský geeft een lange en hoge pass. Ottem rent richting de bal. Ottem draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mattalia met een harde bal richting middenveld. Kostomlatský kopt de bal weg. Daar is Zanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szczur is nu in balbezit. Szczur passt de bal met de wreef. Odobašić geeft een lange en hoge pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. Mattalia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ottem is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
David Karviná - FC-Anonymous 1:0

84e minuut.
Polyakov passt de bal zonder na te denken. Martinčík rent richting de bal. Zanev onderschept slim de pass. Ottem rent richting de bal. Ottem schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Odobašić heeft problemen om de bal te vangen. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Charalabidis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
David Karviná - FC-Anonymous 1:1

88e minuut.
Kostomlatský bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczur rent richting de bal. Szczur passt de bal met de wreef. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Doeltrap. Mattalia trapt de bal weg. Tabijna kopt de bal weg. Zanev is nu in balbezit. Zanev haalt uit met een fantastische trap. Mattalia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: David Karviná 33%, FC-Anonymous 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
David Karviná - FC-Anonymous 1:1