Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Casíno Vápenná Eleven United
mio Tactiek karamba
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 2
6 Buitenspel 6
43.6 gemiddelde waardering 49
good Schieten formidable
adequate Passen good
outstanding Verdedigen good


6e minuut.
Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarz onderschept slim de pass. Solarz geeft de bal voor. Šenovský rent richting de bal. Šenovský draait met de bal, schiet en ... Opelka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Oancea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oancea geeft de bal voor. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec schiet op doel. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:1

12e minuut.
Oancea passt de bal met de wreef. Bonzet verovert de bal door een tackle van achteren. Humpolec probeert de bal met de borst te controleren. Guthe is nu in balbezit. Guthe haalt uit met een fantastische trap. Opelka bokst de bal weg.

16e minuut.
Dolenský passt de bal met de wreef. Gibes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əmirli. Əmirli krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pavel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Haas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec haalt uit met een fantastische trap. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:2

22e minuut.
Klungelig pakt Vrána de bal. Oancea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrána. Vrána krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Oancea raakt geblesseerd tijdens het duel. Oancea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šenovský rent richting de bal. Mikšík legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Šenovský is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guthe legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:3

30e minuut.
Solarz controleert de bal met de borst. Əmirli is nu in balbezit. Met opzet legt Solarz zijn tegenspeler op de grond. Solarz krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Solarz probeert naar een medespeler te passen. Stela bereikt de bal nog maar net als eerste. Stela geeft een lange en hoge pass. Guthe rent richting de bal. Guthe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šenovský is nu in balbezit. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:4

34e minuut.
Humpolec probeert de bal aan de voet te houden. Juklíček rent richting de bal. Met opzet legt Haas zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Haas moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Haas schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

35e minuut.
Daar is Vrána, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venhauer is nu in balbezit. Guthe begaat een overtreding. Guthe krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Stela onderschept slim de pass. Stela met een sublieme pass. Šenovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. Opelka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:5

44e minuut.
Duijnhouwer geeft een lange en hoge pass. Stela heeft problemen om de bal te vangen. Stela geeft een lange en hoge pass. Guthe rent richting de bal. Guthe haalt uit met een fantastische trap. Opelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 40%, Eleven United 60%.
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:5

48e minuut.
Klungelig pakt Dolenský de bal. Dolenský probeert naar een medespeler te passen. Pavel rent richting de bal. Faltejsek is nu in balbezit. Faltejsek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gibes is nu in balbezit. Faltejsek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gibes raakt geblesseerd tijdens het duel. Gibes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Humpolec kopt de bal weg. Guthe kan de bal niet met de borst controleren. Guthe haalt uit met een fantastische trap. Opelka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bonzet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:6

53e minuut.
Ungerman verovert de bal door een tackle van achteren. Ungerman geeft een lange en hoge pass. Daar is Duijnhouwer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dolenský is nu in balbezit. Dolenský schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trkal komt het veld opgelopen. Štamberg komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Solarz geeft een hoge lob. Štamberg kopt de bal weg. Šenovský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Šenovský haalt uit met een fantastische trap. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:7

68e minuut.
Štamberg probeert naar een medespeler te passen. Gibes geeft een lange en hoge pass. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe schiet op doel. Opelka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Humpolec is nu in balbezit. Humpolec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:8

71e minuut.
Buitenspel voor Šenovský. Goede buitenspelval van de verdediging. Brejcha komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Stela bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stela de bal. Stela speelt de bal door. Guthe rent richting de bal. Guthe draait met de bal, schiet en ... Opelka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 0:9

76e minuut.
Əmirli rent richting de bal. Faltejsek speelt de bal door. Pavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavel schiet op doel. Redes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 1:9

81e minuut.
Oancea rent richting de bal. Oancea speelt de bal door. Guthe heeft problemen om de bal te vangen. Guthe schiet op doel. Opelka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 1:10

84e minuut.
Stela rent richting de bal. Stela probeert naar een medespeler te passen. Guthe bereikt de bal nog maar net als eerste. Guthe schiet op doel. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 1:11

85e minuut.
Faltejsek passt de bal zonder na te denken. Ungerman rent richting de bal. Humpolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Humpolec schiet op doel. Opelka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Casíno Vápenná - Eleven United 1:12

88e minuut.
Faltejsek met een sublieme pass. Əmirli is nu in balbezit. Solarz begaat een overtreding. Solarz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Casíno Vápenná 46%, Eleven United 54%.
FC Casíno Vápenná - Eleven United 1:12