Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Veverské Knínice SK Spolana Neratovice
mid2 Tactiek 3520
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
63.1 gemiddelde waardering 63.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Jantz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Igelmaier met de inworp. Žugić geeft een hoge lob. Pappot springt en kopt de bal. Klobás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Purman is nu in balbezit. Kirch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirch passt de bal zonder na te denken. Zardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zardan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Doubravka kopt de bal weg. Inworp. Junuzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ostrůžek geeft een hoge lob. Kondáš springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Na een snelle pass probeert Sekin de bal onder controle te krijgen. Škaroupka is nu in balbezit. Škaroupka met een sublieme pass. Pamuła is nu in balbezit. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Klobás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Klungelig pakt Zardan de bal. Klácel bereikt de bal nog maar net als eerste. Klácel passt de bal in één keer door. Kondáš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondáš draait met de bal, schiet en ... Elkarif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Sekin speelt de bal door. Klácel probeert naar een medespeler te passen. Ostrůžek probeert naar een medespeler te passen. Zardan is nu in balbezit. Zardan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klácel speelt de bal door. Ostrůžek heeft problemen om de bal te vangen. Ostrůžek probeert naar een medespeler te passen. Zardan is nu in balbezit. Zardan schiet op doel. Elkarif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Kange rent richting de bal. Kange passt de bal in één keer door. Ostrůžek is nu in balbezit. Ostrůžek geeft een lange en hoge pass. Kondáš springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klácel verovert de bal door een tackle van achteren. Klácel met een sublieme pass. Ostrůžek probeert naar een medespeler te passen. Zardan is nu in balbezit. Zardan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Igelmaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Žugić geeft een lange en hoge pass. Pappot krijgt zijn hoofd ertegen. Klobás probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veverské Knínice - SK Spolana Neratovice 1:0

33e minuut.
Uhrin geeft een lange en hoge pass. Klácel kopt de bal weg. Pešava heeft problemen om de bal te vangen. Zardan rent richting de bal. Zardan draait met de bal, schiet en ... Elkarif kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veverské Knínice 59%, SK Spolana Neratovice 41%.
FC Veverské Knínice - SK Spolana Neratovice 1:0

56e minuut.
Pešava geeft de bal voor. Škaroupka rent richting de bal. Škaroupka probeert naar een medespeler te passen. Pamuła rent richting de bal. Pamuła schiet op doel. Klobás verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Purman speelt de bal door. Klácel is nu in balbezit. Klácel met een sublieme pass. Klungelig pakt Zardan de bal. Zardan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klácel is nu in balbezit. Klácel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Opania de bal onder controle te krijgen. Kondáš is nu in balbezit. Kondáš draait met de bal, schiet en ... Elkarif verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła passt de bal in één keer door. Doubravka heeft problemen om de bal te vangen. Doubravka passt de bal in één keer door. Pappot is nu in balbezit. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Veverské Knínice - SK Spolana Neratovice 2:0

69e minuut.
Klácel passt de bal in één keer door. Uhrin is nu in balbezit. Uhrin geeft een lange en hoge pass. Zardan is nu in balbezit. Zardan haalt uit met een fantastische trap. Elkarif probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Zardan rent richting de bal. Zincir onderschept slim de pass. Zincir geeft een hoge lob. Pappot bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappot haalt uit met een fantastische trap. Klobás kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kirch onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Žugić geeft de bal voor. Klobás speelt de bal door. Žugić kopt de bal weg. Junuzi heeft problemen om de bal te vangen. Škaroupka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Veverské Knínice 54%, SK Spolana Neratovice 46%.
FC Veverské Knínice - SK Spolana Neratovice 2:0