Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Název týmu™ FC Roamics Brno
A1 Tactiek 3UT
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
21 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 51.8
excellent Schieten solid
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Karousek rent richting de bal. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stūris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Inworp. Karousek met de inworp. Tejkl geeft een hoge lob. Dvéri springt en kopt de bal. Cipolloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Roamics Brno 1:0

8e minuut.
Kačora is nu in balbezit. Janů verovert de bal door een tackle van achteren. Kotrys begaat een overtreding. Kotrys krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Karousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karousek geeft de bal voor. Stūris kopt de bal weg. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Roamics Brno 2:0

16e minuut.
Janů geeft de bal voor. Daar is Peřina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris schiet op doel. Cipolloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Roamics Brno 3:0

19e minuut.
Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl is nu in balbezit. Dvéri rent richting de bal. Dvéri draait met de bal, schiet en ... Cipolloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cipolloni probeert naar een medespeler te passen. Janů speelt de bal door. Klungelig pakt Tejkl de bal. Tejkl geeft een hoge lob. Dvéri krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tejkl verovert de bal door een tackle van achteren. Tejkl speelt de bal door. Karousek rent richting de bal. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Roamics Brno 4:0

25e minuut.
Karousek rent richting de bal. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Stūris rent richting de bal. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Janů de bal onder controle te krijgen. Tường Anh rent richting de bal. Janů is nu in balbezit. Tường Anh onderschept slim de pass. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Roamics Brno 4:1

40e minuut.
Ráža kopt de bal weg. Kačora is nu in balbezit. Mlčkovský begaat een overtreding. Mlčkovský krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 40%, FC Roamics Brno 60%.
Název týmu™ - FC Roamics Brno 4:1

50e minuut.
Stūris kopt de bal weg. Karousek is nu in balbezit. Karousek met een sublieme pass. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris schiet op doel. Cipolloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karousek zal de hoekschop nemen. Stūris kopt de bal weg. Klungelig pakt Rum de bal. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peřina rent richting de bal. Stūris onderschept slim de pass. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri geeft de bal voor. Konvica heeft problemen om de bal te vangen. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris schiet op doel. Cipolloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Janů onderschept slim de pass. Ráža rent richting de bal. Janů schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Janů krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mlčkovský geeft een lange en hoge pass. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Basterretxea onderschept slim de pass. Basterretxea geeft een hoge lob. Dobner maakt een snoekduik en kopt de bal. Papoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Stūris is nu in balbezit. Peřina verovert de bal door een tackle van achteren. Peřina met een sublieme pass. Kačora rent richting de bal. Kačora draait met de bal, schiet en ... Papoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Karousek met een snelle inworp. Tejkl is nu in balbezit. Tejkl geeft de bal voor. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karousek is nu in balbezit. Peřina begaat een overtreding. Peřina krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Tejkl kopt de bal weg. Janů met een sublieme pass. Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Inworp. Červený komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Osika is nu in balbezit. Konvica onderschept slim de pass. Konvica passt de bal zonder na te denken. Tường Anh heeft problemen om de bal te vangen. Tường Anh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Doeltrap. Fronk komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Tejkl onderschept slim de pass. Tejkl speelt de bal door. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 44%, FC Roamics Brno 56%.
Název týmu™ - FC Roamics Brno 4:1