Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC West Bohemia Funky Gorilla
4-3-3-DEF Tactiek FOside
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 56
solid Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen solid


1e minuut.
Krawężnik passt de bal zonder na te denken. Icharia rent richting de bal. Icharia probeert naar een medespeler te passen. Juříček rent richting de bal. Juříček haalt uit met een fantastische trap. Lavie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Grossmann verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft een hoge lob. Cojocaru kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Cojocaru passt de bal in één keer door. Vyšata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšata geeft een hoge lob. Říčka is nu in balbezit. Říčka haalt uit met een fantastische trap. Passo bokst de bal weg.

34e minuut.
Cojocaru geeft een hoge lob. Vrážel bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Passo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - Funky Gorilla 0:1

37e minuut.
Vrážel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyšata met de inworp. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 54%, Funky Gorilla 46%.
FC West Bohemia - Funky Gorilla 0:1

52e minuut.
Popławski rent richting de bal. Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki passt de bal met de wreef. Říčka is nu in balbezit. Říčka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Peklo probeert naar een medespeler te passen. Vyšata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšata met een sublieme pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Passo bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 58%, Funky Gorilla 42%.
FC West Bohemia - Funky Gorilla 0:1