Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Žabaři Jizni Supi Praha
:p Tactiek 5 - 3 - 2
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 36.6
solid Schieten poor
good Passen average
adequate Verdedigen outstanding


3e minuut.
Netolický geeft een hoge lob. Trampota kopt de bal weg. Hrdina kan de bal niet met de borst controleren. Hrdina geeft een lange en hoge pass. Frolík springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Jacomet geeft de bal voor. Tarasiewicz kopt de bal weg. Murillo García is nu in balbezit. Murillo García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 0:1

13e minuut.
Hrdina speelt de bal door. Trampota bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Węgorowski. Trampota is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trampota zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina passt de bal met de wreef. Jacomet verovert de bal door een tackle van achteren. Frolík rent richting de bal. Frolík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jacomet geeft een hoge lob. Haydaroglu is nu in balbezit. Met opzet legt Lhotka zijn tegenspeler op de grond. Lhotka krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Murillo García passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dočkal de bal. Dočkal geeft de bal voor. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 39%, Jizni Supi Praha 61%.
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 0:1

47e minuut.
Tripicchio speelt de bal door. Bogdan is nu in balbezit. Bogdan passt de bal zonder na te denken. Netolický speelt de bal door. Frolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareta bokst de bal weg.

51e minuut.
Netolický bereikt de bal nog maar net als eerste. Netolický geeft de bal voor. Hrdina rent richting de bal. Hrdina schiet op doel. Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 1:1

61e minuut.
Grošák onderschept slim de pass. Hrdina rent richting de bal. Grošák bereikt de bal nog maar net als eerste. Grošák schiet op doel. Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 2:1

66e minuut.
Oválný kopt de bal weg. Nowik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frolík is nu in balbezit. Daar is Frolík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frolík schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trampota geeft een hoge lob. Oválný rent richting de bal. Frolík rent richting de bal. Frolík schiet op doel. Nowik probeert de bal aan de voet te houden. Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hrdina is nu in balbezit. Hrdina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 3:1

76e minuut.
Grošák rent richting de bal. Grošák passt de bal met de wreef. Frolík rent richting de bal. Frolík schiet op doel. Kareta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 4:1

80e minuut.
Tripicchio geeft een hoge lob. Frolík kopt de bal weg. Hrdina rent richting de bal. Hrdina draait met de bal, schiet en ... Kareta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 5:1

90e minuut.
Janek bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolík verovert de bal door een tackle van achteren. Grošák heeft problemen om de bal te vangen. Frolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolík haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frolík rent richting de bal. Frolík draait met de bal, schiet en ... Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 26%, Jizni Supi Praha 74%.
FC Žabaři - Jizni Supi Praha 6:1