Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Název týmu™ Funky Gorilla
A1 Tactiek FOside
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 55.5
very good Schieten excellent
excellent Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Magna speelt de bal door. Klungelig pakt Karousek de bal. Karousek passt de bal zonder na te denken. Stūris rent richting de bal. Stūris geeft een lange en hoge pass. Lavie bokst de bal weg.

8e minuut.
Peklo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ratyński komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Magna passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karousek de bal. Karousek met een sublieme pass. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Lavie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Na een snelle pass probeert Osika de bal onder controle te krijgen. Janů rent richting de bal. Vyšata schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vyšata krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Almási heeft problemen om de bal te vangen. Horvath rent richting de bal. Horvath passt de bal zonder na te denken. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Papoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - Funky Gorilla 0:1

20e minuut.
Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jirák. Stūris raakt geblesseerd tijdens het duel. Osika zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dvéri springt en kopt de bal. Lavie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Tejkl geeft de bal voor. Cojocaru kopt de bal weg. Karousek heeft problemen om de bal te vangen. Karousek geeft de bal voor. Stūris springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Vyšata speelt de bal door. Siekierecki heeft problemen om de bal te vangen. Siekierecki geeft een hoge lob. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Papoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Malo kopt de bal weg. Siekierecki heeft problemen om de bal te vangen. Siekierecki geeft de bal voor. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - Funky Gorilla 0:2

29e minuut.
Inworp. Magna met de inworp. Daar is Tejkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl geeft een lange en hoge pass. Dvéri maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Siekierecki passt de bal met de wreef. Vyšata is nu in balbezit. Vyšata geeft een lange en hoge pass. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Papoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 50%, Funky Gorilla 50%.
Název týmu™ - Funky Gorilla 0:2

48e minuut.
Magna heeft problemen om de bal te vangen. Magna speelt de bal door. Karousek rent richting de bal. Karousek geeft een hoge lob. Dvéri krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Dvéri kopt de bal weg. Klungelig pakt Stūris de bal. Met opzet legt Cojocaru zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cojocaru naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Dvéri is nu in balbezit. Dvéri passt de bal in één keer door. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - Funky Gorilla 1:2

84e minuut.
Magna bereikt de bal nog maar net als eerste. Magna passt de bal in één keer door. Stūris is nu in balbezit. Stūris draait met de bal, schiet en ... Lavie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Název týmu™ - Funky Gorilla 2:2

87e minuut.
Almási geeft een hoge lob. Popławski kopt de bal weg. Tejkl speelt de bal door. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... Lavie bokst de bal weg. Dvéri rent richting de bal. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - Funky Gorilla 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 32%, Funky Gorilla 68%.
Název týmu™ - Funky Gorilla 3:2