Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Žabaři zigiteam
:p Tactiek 4-4-2
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
goed Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Lhotka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trampota de bal. Trampota passt de bal in één keer door. Hrdina rent richting de bal. Hrdina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Olabarria passt de bal met de wreef. Rej is nu in balbezit. Rej geeft een hoge lob. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal probeert naar een medespeler te passen. Bogdan rent richting de bal. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De Waal is nu in balbezit. De Waal passt de bal met de wreef. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - zigiteam 0:1

21e minuut.
De Waal probeert naar een medespeler te passen. Olbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński geeft de bal voor. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri geeft een lange en hoge pass. Wisłocki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - zigiteam 0:2

25e minuut.
Lazarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazarov geeft een hoge lob. Jedinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki onderschept slim de pass. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 66%, zigiteam 34%.
FC Žabaři - zigiteam 0:2

46e minuut.
Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri passt de bal in één keer door. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Olabarria passt de bal in één keer door. Olbiński rent richting de bal. Olbiński passt de bal in één keer door. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki passt de bal in één keer door. Netolický rent richting de bal. Pynttäri verovert de bal door een tackle van achteren. Pynttäri draait met de bal, schiet en ... Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - zigiteam 0:3

55e minuut.
Olbiński passt de bal in één keer door. De Waal bereikt de bal nog maar net als eerste. De Waal probeert naar een medespeler te passen. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Lhotka probeert de bal met de borst te controleren. Sołtysik bereikt de bal nog maar net als eerste. Lhotka begaat een overtreding. Lhotka krijgt een gele kaart. Sołtysik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sołtysik met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Bogdan de bal. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - zigiteam 0:4

59e minuut.
Hrdina met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olabarria met de inworp. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki geeft de bal voor. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Netolický onderschept slim de pass. Olbiński is nu in balbezit. Olbiński met een sublieme pass. Pynttäri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pynttäri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wisłocki is nu in balbezit. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - zigiteam 0:5

69e minuut.
Olabarria bereikt de bal nog maar net als eerste. Olabarria geeft een hoge lob. Bogdan kopt de bal weg. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Netolický bereikt de bal nog maar net als eerste. Netolický geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jedinák de bal. Wisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wisłocki draait met de bal, schiet en ... Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Netolický de bal. Pynttäri rent richting de bal. Pynttäri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Olbiński onderschept slim de pass. Olbiński geeft een lange en hoge pass. Pynttäri krijgt zijn hoofd ertegen. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Vaško speelt de bal door. Lhotka is nu in balbezit. Sołtysik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lhotka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grošák wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Netolický geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vaško de bal. De Waal speelt de bal door. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gómez met een harde bal richting middenveld. Frolík kopt de bal weg. Poleksić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hrdina rent richting de bal. Hrdina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 68%, zigiteam 32%.
FC Žabaři - zigiteam 0:5