Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jizni Supi Praha AC Bohnice
5 - 3 - 2 Tactiek NewDeathForYou
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 54.5
poor Schieten excellent
poor Passen very good
solid Verdedigen average


3e minuut.
Rivero met een sublieme pass. Haydaroglu speelt de bal door. Helvei met een sublieme pass. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Urban geeft een lange en hoge pass. Chlapík kan de bal niet met de borst controleren. Tripicchio is nu in balbezit. Chlapík verovert de bal door een tackle van achteren. Chlapík schiet op doel. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei geeft een hoge lob. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:1

15e minuut.
Zelníček is nu in balbezit. Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelníček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zelníček krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Tripicchio rent richting de bal. Tripicchio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachaczewski met een snelle inworp. Chlapík geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Tripicchio geeft de bal voor. Inworp. Wachaczewski met een snelle inworp. Helvei rent richting de bal. Helvei geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Chlapík rent richting de bal. Tripicchio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tripicchio krijgt een gele kaart. Chlapík raakt geblesseerd tijdens het duel. Helvei legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:2

23e minuut.
Haydaroglu geeft de bal voor. Inworp. Klauz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wachaczewski geeft de bal voor. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Máčala is nu in balbezit. Máčala passt de bal zonder na te denken. Helvei heeft problemen om de bal te vangen. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Tripicchio de bal. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík geeft een lange en hoge pass. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hilgert bereikt de bal nog maar net als eerste. Klauz speelt de bal door. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman geeft een hoge lob. Rivero kopt de bal weg. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Wachaczewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chlapík kopt de bal weg. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Haydaroglu geeft een hoge lob. Inworp. Zelníček met de inworp. Rivero is nu in balbezit. Rivero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 87%, AC Bohnice 13%.
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:2

48e minuut.
Ančerl passt de bal zonder na te denken. Kozanecki rent richting de bal. Kozanecki speelt de bal door. Klauz probeert naar een medespeler te passen. Helvei speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei met een sublieme pass. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík draait met de bal, schiet en ... Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:3

50e minuut.
Chlapík rent richting de bal. Helvei rent richting de bal. Chlapík speelt de bal door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:4

59e minuut.
Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal zonder na te denken. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:5

61e minuut.
Helvei verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:6

62e minuut.
Zelníček passt de bal met de wreef. Helvei is nu in balbezit. Helvei passt de bal zonder na te denken. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murillo García rent richting de bal. Murillo García geeft een hoge lob. Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski passt de bal zonder na te denken. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:7

67e minuut.
Chlapík passt de bal in één keer door. Haydaroglu heeft problemen om de bal te vangen. Rivero onderschept slim de pass. Rivero draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Helvei is nu in balbezit. Helvei passt de bal zonder na te denken. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík schiet op doel. Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:8

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wachaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ančerl is nu in balbezit. Máčala verovert de bal door een tackle van achteren. Máčala geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Zelníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelníček passt de bal in één keer door. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero draait met de bal, schiet en ... Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:9

79e minuut.
Helvei passt de bal in één keer door. Chlapík rent richting de bal. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:10

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zelníček met de inworp. Murillo García is nu in balbezit. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zelníček zal de hoekschop nemen. Rivero kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Zelníček passt de bal in één keer door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kareta probeert naar een medespeler te passen. Klauz met een sublieme pass. Helvei met een sublieme pass. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rivero geeft een lange en hoge pass. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski passt de bal zonder na te denken. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Urban onderschept slim de pass. Urban geeft de bal voor. Tripicchio kopt de bal weg. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Máčala kopt de bal weg. Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero passt de bal zonder na te denken. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kareta trapt de bal weg van het doel. Zelníček kopt de bal weg. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. Kareta bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 87%, AC Bohnice 13%.
Jizni Supi Praha - AC Bohnice 0:11