Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Bohnice Jizni Supi Praha
NewDeathForYou Tactiek 5 - 3 - 2
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
32 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.9 gemiddelde waardering 34.6
very good Schieten poor
very good Passen average
adequate Verdedigen excellent


11e minuut.
Węgorowski kopt de bal weg. Daar is Haydaroglu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máčala geeft de bal voor. Klungelig pakt Rivero de bal. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 1:0

19e minuut.
Klauz met een sublieme pass. Chlapík is nu in balbezit. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jacomet onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 2:0

21e minuut.
Węgorowski probeert naar een medespeler te passen. Haydaroglu rent richting de bal. Helvei begaat een overtreding. Helvei krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Chlapík rent richting de bal. Chlapík met een sublieme pass. Klungelig pakt Rivero de bal. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Kareta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chlapík heeft problemen om de bal te vangen. Chlapík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 3:0

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Jacomet de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wachaczewski zal de hoekschop nemen. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Jacomet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kareta bokst de bal weg.

35e minuut.
Helvei probeert naar een medespeler te passen. Chlapík rent richting de bal. Chlapík passt de bal zonder na te denken. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Helvei speelt de bal door. Wachaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Chlapík rent richting de bal. Chlapík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 4:0

38e minuut.
Máčala passt de bal in één keer door. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Chlapík heeft problemen om de bal te vangen. Chlapík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jacomet de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ančerl met een sublieme pass. Daar is Murillo García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klauz. Murillo García is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duvar wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wachaczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Rivero de bal. Rivero met een sublieme pass. Chlapík rent richting de bal. Chlapík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 22%, Jizni Supi Praha 78%.
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 5:0

46e minuut.
Zelníček passt de bal in één keer door. Urban rent richting de bal. Urban geeft een lange en hoge pass. Rivero rent richting de bal. Rivero schiet op doel. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Zelníček passt de bal met de wreef. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei is nu in balbezit. Helvei haalt uit met een fantastische trap. Rivero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Rivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal in één keer door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Helvei geeft een lange en hoge pass. Nowik probeert de bal aan de voet te houden. Ančerl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kareta trapt de bal weg. Zelníček kopt de bal weg. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik geeft een lange en hoge pass. Kozanecki is nu in balbezit. Murillo García onderschept slim de pass. Murillo García schiet op doel. Giordani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei passt de bal met de wreef. Chlapík heeft problemen om de bal te vangen. Chlapík draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 6:0

62e minuut.
Rivero passt de bal in één keer door. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski geeft een hoge lob. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 7:0

65e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 8:0

66e minuut.
Murillo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García passt de bal met de wreef. Daar is Ančerl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... Kareta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ogierman geeft een hoge lob. Zelníček kopt de bal weg. Ančerl controleert de bal met de borst. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Doeltrap. Kareta met een harde bal richting middenveld. Klauz kopt de bal weg. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Węgorowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klauz met de inworp. Wachaczewski geeft een lange en hoge pass. Rivero krijgt zijn hoofd ertegen. Kareta bokst de bal weg.

76e minuut.
Zelníček rent richting de bal. Zelníček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nowik de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kareta trapt de bal weg. Daar is Máčala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Máčala met een sublieme pass. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík speelt de bal door. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Kareta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 22%, Jizni Supi Praha 78%.
AC Bohnice - Jizni Supi Praha 9:0