Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Roamics Brno Funky Gorilla
3UT Tactiek FOside
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
52.4 gemiddelde waardering 45.7
very good Schieten very good
adequate Passen adequate
solid Verdedigen good


9e minuut.
Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Rum met een sublieme pass. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Cipolloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - Funky Gorilla 0:1

11e minuut.
Klungelig pakt Tường Anh de bal. Roztwór bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztwór geeft een hoge lob. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ráža passt de bal zonder na te denken. Kačora is nu in balbezit. Kačora passt de bal met de wreef. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Basterretxea probeert naar een medespeler te passen. Kačora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačora passt de bal in één keer door. Tường Anh heeft problemen om de bal te vangen. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap. Lavie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ráža met de inworp. Kotrys geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dobner de bal. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Roztwór rent richting de bal. Kačora verovert de bal door een tackle van achteren. Kačora draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tường Anh de bal onder controle te krijgen. Lavie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Roamics Brno - Funky Gorilla 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 27%, Funky Gorilla 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Roamics Brno - Funky Gorilla 1:1

51e minuut.
Malo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ráža met de inworp. Kačora is nu in balbezit. Kačora geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Malo verovert de bal door een tackle van achteren. Malo geeft een lange en hoge pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna schiet op doel. Cipolloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - Funky Gorilla 1:2

60e minuut.
Popławski verovert de bal door een tackle van achteren. Popławski geeft een hoge lob. Foldyna is nu in balbezit. Baloun rent richting de bal. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fronk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fronk geeft een hoge lob. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - Funky Gorilla 1:3

69e minuut.
Lavie trapt de bal weg. Daar is Konvica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konvica passt de bal met de wreef. Kačora is nu in balbezit. Kačora schiet op doel. Lavie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Dobner rent richting de bal. Dobner passt de bal met de wreef. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel. Lavie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - Funky Gorilla 2:3

82e minuut.
Červený komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 26%, Funky Gorilla 74%.
FC Roamics Brno - Funky Gorilla 2:3