Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Gorilla FC Roamics Brno
FOside Tactiek 3UT
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 53.3
outstanding Schieten very good
solid Passen adequate
solid Verdedigen excellent


8e minuut.
Siekierecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki speelt de bal door. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 1:0

11e minuut.
Jirák is nu in balbezit. Jirák passt de bal met de wreef. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. Cipolloni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 2:0

13e minuut.
Konvica geeft de bal voor. Ráža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráža probeert naar een medespeler te passen. Dobner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kačora passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Przybylski de bal. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh schiet op doel. Lavie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 2:1

24e minuut.
Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru geeft een hoge lob. Peřina heeft problemen om de bal te vangen. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Basterretxea onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peklo met een snelle inworp. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cojocaru met een sublieme pass. Siekierecki rent richting de bal. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rum de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Popławski rent richting de bal. Popławski geeft een lange en hoge pass. Ráža kopt de bal weg. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Konvica rent richting de bal. Przybylski bereikt de bal nog maar net als eerste. Konvica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konvica krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Rum onderschept slim de pass. Rum geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobner de bal. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Siekierecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ráža. Siekierecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vyšata zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Foldyna krijgt zijn hoofd ertegen. Cipolloni bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 56%, FC Roamics Brno 44%.
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 2:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peklo met de inworp. Foldyna rent richting de bal. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 3:1

60e minuut.
Malo geeft de bal voor. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo is nu in balbezit. Peklo geeft een hoge lob. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Konvica met een snelle inworp. Rozmara is nu in balbezit. Rozmara geeft een lange en hoge pass. Kačora rent richting de bal. Kačora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Jirák speelt de bal door. Przybylski is nu in balbezit. Przybylski geeft een lange en hoge pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna draait met de bal, schiet en ... Cipolloni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Peřina passt de bal zonder na te denken. Kotrys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrys passt de bal zonder na te denken. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Przybylski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Baloun komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Konvica probeert naar een medespeler te passen. Kačora is nu in balbezit. Ráža speelt de bal door. Kačora rent richting de bal. Kačora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Červený komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Vyšata rent richting de bal. Vyšata passt de bal zonder na te denken. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 4:1

85e minuut.
Fronk komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Horvath rent richting de bal. Horvath passt de bal zonder na te denken. Vyšata speelt de bal door. Klungelig pakt Foldyna de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 59%, FC Roamics Brno 41%.
Funky Gorilla - FC Roamics Brno 5:1