Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Bohnice FC Žabaři
NewDeathForYou Tactiek :p
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
59.5 gemiddelde waardering 48.1
excellent Schieten good
excellent Passen good
good Verdedigen good


10e minuut.
Helvei passt de bal met de wreef. Chlapík rent richting de bal. Vaško schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaško is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Urban probeert naar een medespeler te passen. Chlapík is nu in balbezit. Chlapík passt de bal in één keer door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Klauz kopt de bal weg. Chlapík rent richting de bal. Chlapík probeert naar een medespeler te passen. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Urban rent richting de bal. Urban speelt de bal door. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Chlapík passt de bal zonder na te denken. Jedinák is nu in balbezit. Jedinák geeft een hoge lob. Frolík is nu in balbezit. Frolík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Grošák rent richting de bal. Chlapík verovert de bal door een tackle van achteren. Chlapík met een sublieme pass. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wachaczewski neemt de hoekschop. Chlapík kopt de bal weg. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Kozanecki geeft de bal voor. Rivero rent richting de bal. Rivero passt de bal zonder na te denken. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - FC Žabaři 1:0

44e minuut.
Helvei speelt de bal door. Klungelig pakt Chlapík de bal. Chlapík passt de bal zonder na te denken. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 41%, FC Žabaři 59%.
AC Bohnice - FC Žabaři 1:0

52e minuut.
Dočkal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lhotka met een sublieme pass. Hrdina is nu in balbezit. Hrdina schiet op doel. Giordani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Bohnice - FC Žabaři 1:1

53e minuut.
Bogdan kopt de bal weg. Klauz is nu in balbezit. Klauz passt de bal in één keer door. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík schiet op doel. Gómez bokst de bal weg. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - FC Žabaři 2:1

56e minuut.
Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei is nu in balbezit. Helvei speelt de bal door. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Máčala passt de bal in één keer door. Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wachaczewski geeft een hoge lob. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Hrdina kopt de bal weg. Daar is Klauz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klauz met een sublieme pass. Chlapík rent richting de bal. Chlapík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Helvei passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chlapík de bal. Chlapík passt de bal in één keer door. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Urban passt de bal zonder na te denken. Helvei is nu in balbezit. Helvei passt de bal zonder na te denken. Rivero is nu in balbezit. Rivero draait met de bal, schiet en ... Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zelníček neemt de hoekschop. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - FC Žabaři 3:1

76e minuut.
Klungelig pakt Frolík de bal. Klauz met een sublieme pass. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - FC Žabaři 4:1

80e minuut.
Chlapík rent richting de bal. Netolický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chlapík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rivero zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - FC Žabaři 5:1

88e minuut.
Daar is Chlapík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chlapík passt de bal met de wreef. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - FC Žabaři 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 31%, FC Žabaři 69%.
AC Bohnice - FC Žabaři 6:1