Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Název týmu™ zigiteam
A1 Tactiek 4-4-2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
59.3 gemiddelde waardering 53.9
very good Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Olbiński heeft problemen om de bal te vangen. Olbiński met een sublieme pass. Pynttäri is nu in balbezit. Pynttäri geeft de bal voor. Wisłocki krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - zigiteam 0:1

11e minuut.
Dvéri is nu in balbezit. Bovšis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dvéri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dvéri krijgt zijn hoofd ertegen. Poleksić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Tejkl geeft een lange en hoge pass. Karousek rent richting de bal. Karousek speelt de bal door. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karousek neemt de hoekschop. Dvéri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Název týmu™ - zigiteam 1:1

20e minuut.
Tejkl geeft een hoge lob. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris passt de bal in één keer door. Karousek geeft de bal voor. Dvéri springt en kopt de bal. Poleksić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Almási verovert de bal door een tackle van achteren. Karousek met een sublieme pass. Stūris is nu in balbezit. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Poleksić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - zigiteam 2:1

30e minuut.
De Waal rent richting de bal. De Waal passt de bal in één keer door. Pynttäri rent richting de bal. Olbiński rent richting de bal. Olbiński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Almási is nu in balbezit. Wisłocki onderschept slim de pass. Janů rent richting de bal. Wisłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Papoušek speelt de bal door. Yiu Cheuk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Almási de bal onder controle te krijgen. Wisłocki rent richting de bal. Wisłocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Yiu Cheuk heeft problemen om de bal te vangen. Osika met een sublieme pass. Karousek rent richting de bal. Karousek passt de bal zonder na te denken. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bovšis onderschept slim de pass. Bovšis geeft de bal voor. Osika rent richting de bal. Osika geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 56%, zigiteam 44%.
Název týmu™ - zigiteam 2:1

56e minuut.
Karousek geeft de bal voor. Sołtysik controleert de bal met de borst. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - zigiteam 3:1

72e minuut.
Karousek rent richting de bal. Karousek met een sublieme pass. Stūris is nu in balbezit. Stūris draait met de bal, schiet en ... Poleksić probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

86e minuut.
Karousek is nu in balbezit. Karousek passt de bal met de wreef. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Poleksić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - zigiteam 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 47%, zigiteam 53%.
Název týmu™ - zigiteam 4:1