Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Roamics Brno AC Bohnice
3UT Tactiek NewDeathForYou
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 58.3
solid Schieten solid
adequate Passen excellent
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Tường Anh probeert de bal aan de voet te houden. Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peřina geeft een lange en hoge pass. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Giordani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ráža geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - AC Bohnice 1:0

4e minuut.
Klauz onderschept slim de pass. Klauz geeft de bal voor. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

14e minuut.
Wachaczewski rent richting de bal. Basterretxea is nu in balbezit. Wachaczewski onderschept slim de pass. Wachaczewski haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rivero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konvica. Rivero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Máčala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chlapík heeft problemen om de bal te vangen. Helvei is nu in balbezit. Helvei geeft de bal voor. Rivero krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Helvei geeft de bal voor. Basterretxea heeft problemen om de bal te vangen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Cipolloni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Roamics Brno - AC Bohnice 1:1

34e minuut.
Klungelig pakt Dobner de bal. Urban is nu in balbezit. Urban geeft de bal voor. Rum met een sublieme pass. Chlapík probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 57%, AC Bohnice 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Roamics Brno - AC Bohnice 1:1

47e minuut.
Kotrys met een sublieme pass. Kačora rent richting de bal. Kačora passt de bal zonder na te denken. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel. Giordani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Inworp. Rozmara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Konvica rent richting de bal. Konvica geeft een hoge lob. Kačora krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kozanecki geeft een hoge lob. Rum kopt de bal weg. Ráža geeft de bal voor. Kačora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačora schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Konvica probeert naar een medespeler te passen. Tường Anh is nu in balbezit. Kačora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačora schiet op doel. Giordani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Konvica onderschept slim de pass. Konvica probeert naar een medespeler te passen. Rozmara rent richting de bal. Dobner is nu in balbezit. Dobner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Červený komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fronk komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Kozanecki passt de bal met de wreef. Kačora is nu in balbezit. Kozanecki begaat een overtreding. Kačora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Konvica zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Giordani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - AC Bohnice 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 48%, AC Bohnice 52%.
FC Roamics Brno - AC Bohnice 2:1