Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Žabaři Funky Gorilla
:p Tactiek FOside
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 54.8
solide Schieten formidabel
goed Passen solide
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Bogdan heeft problemen om de bal te vangen. Bogdan geeft de bal voor. Cojocaru is nu in balbezit. Hrdina onderschept slim de pass. Hrdina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Malo kopt de bal weg. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna passt de bal zonder na te denken. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Malo passt de bal in één keer door. Trampota bereikt de bal nog maar net als eerste. Siekierecki begaat een overtreding. Siekierecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Siekierecki met een snelle inworp. Peklo rent richting de bal. Peklo passt de bal in één keer door. Daar is Cortina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Peklo bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo passt de bal zonder na te denken. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:1

20e minuut.
Trampota kopt de bal weg. Hrdina rent richting de bal. Hrdina geeft een hoge lob. Frolík rent richting de bal. Frolík haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Foldyna met een sublieme pass. Peklo met een sublieme pass. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Peklo kopt de bal weg. Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Cortina probeert naar een medespeler te passen. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Gómez trapt de bal weg. Kinský kopt de bal weg. Peklo speelt de bal door. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ... Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Jedinák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna rent richting de bal. Foldyna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:2

30e minuut.
Vyšata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšata passt de bal in één keer door. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:3

33e minuut.
Trampota geeft een lange en hoge pass. Frolík probeert de bal met de borst te controleren. Przybylski speelt de bal door. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Lhotka speelt de bal door. Klungelig pakt Frolík de bal. Vyšata speelt de bal door. Cortina kan de bal niet met de borst controleren. Cortina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cojocaru verovert de bal door een tackle van achteren. Cojocaru probeert naar een medespeler te passen. Vyšata met een sublieme pass. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Przybylski is nu in balbezit. Przybylski speelt de bal door. Peklo met een sublieme pass. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Peklo rent richting de bal. Peklo speelt de bal door. Klungelig pakt Foldyna de bal. Foldyna schiet op doel. Gómez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 64%, Funky Gorilla 36%.
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:4

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Przybylski de bal onder controle te krijgen. Lhotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolík probeert naar een medespeler te passen. Hrdina is nu in balbezit. Hrdina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Lavie trapt de bal weg. Trampota probeert de bal met de borst te controleren. Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki geeft de bal voor. Vyšata probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Lhotka kopt de bal weg. Frolík is nu in balbezit. Frolík passt de bal in één keer door. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Malo rent richting de bal. Malo speelt de bal door. Peklo met een sublieme pass. Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna haalt uit met een fantastische trap. Gómez bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Hrdina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrdina passt de bal in één keer door. Malo probeert naar een medespeler te passen. Frolík is nu in balbezit. Frolík draait met de bal, schiet en ... Lavie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Šultes komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Cortina kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna verovert de bal door een tackle van achteren. Foldyna draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:5

67e minuut.
Klungelig pakt Grošák de bal. Foldyna rent richting de bal. Peklo is nu in balbezit. Daar is Foldyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Foldyna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Gómez met een harde bal richting middenveld. Hrdina kopt de bal weg. Przybylski speelt de bal door. Klungelig pakt Cortina de bal. Cortina geeft de bal voor. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Kinský kopt de bal weg. Peklo met een sublieme pass. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Foldyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Foldyna schiet op doel. Jedinák probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siekierecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Peklo is nu in balbezit. Peklo passt de bal met de wreef. Daar is Cortina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peklo rent richting de bal. Peklo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Daar is Peklo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peklo passt de bal met de wreef. Šultes rent richting de bal. Cortina is nu in balbezit. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Przybylski is nu in balbezit. Przybylski speelt de bal door. Peklo probeert naar een medespeler te passen. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna schiet op doel. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:6

82e minuut.
Kinský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Netolický de bal. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 60%, Funky Gorilla 40%.
FC Žabaři - Funky Gorilla 0:7