Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Gorilla FC Žabaři
FOside Tactiek :p
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
23 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57 gemiddelde waardering 49.1
formidable Schieten solid
solid Passen solid
good Verdedigen good


9e minuut.
Peklo passt de bal in één keer door. Vyšata probeert naar een medespeler te passen. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siekierecki met een sublieme pass. Vyšata geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bogdan de bal. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jirák maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Grošák de bal. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Žabaři 1:0

14e minuut.
Vaško bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšata verovert de bal door een tackle van achteren. Vyšata passt de bal in één keer door. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Peklo met de inworp. Vaško is nu in balbezit. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peklo zal de hoekschop nemen. Trampota kan de bal niet met de borst controleren. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Žabaři 2:0

19e minuut.
Bogdan probeert de bal met de borst te controleren. Cortina rent richting de bal. Bogdan begaat een overtreding. Bogdan krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Frolík rent richting de bal. Frolík probeert naar een medespeler te passen. Hrdina bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšata speelt de bal door. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Cojocaru onderschept slim de pass. Lhotka verovert de bal door een tackle van achteren. Lhotka probeert naar een medespeler te passen. Hrdina is nu in balbezit. Hrdina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

27e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina speelt de bal door. Daar is Horvath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyšata bereikt de bal nog maar net als eerste. Vyšata schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jirák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák passt de bal met de wreef. Vyšata rent richting de bal. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal met een sublieme pass. Cojocaru is nu in balbezit. Hrdina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Vyšata speelt de bal door. Peklo rent richting de bal. Peklo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Horvath de bal. Horvath schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Jedinák met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaško de bal. Vyšata speelt de bal door. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 44%, FC Žabaři 56%.
Funky Gorilla - FC Žabaři 2:0

46e minuut.
Ratyński komt het veld opgelopen. Baloun komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Ratyński passt de bal met de wreef. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath passt de bal met de wreef. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Siekierecki kopt de bal weg. Horvath rent richting de bal. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bogdan met de inworp. Dočkal probeert naar een medespeler te passen. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Hrdina heeft problemen om de bal te vangen. Cojocaru onderschept slim de pass. Jirák geeft een hoge lob. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg.

70e minuut.
Jedinák geeft een hoge lob. Inworp. Siekierecki met de inworp. Horvath rent richting de bal. Horvath draait met de bal, schiet en ... Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortina is nu in balbezit. Cortina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Žabaři 3:0

81e minuut.
Ratyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dočkal verovert de bal door een tackle van achteren. Dočkal probeert naar een medespeler te passen. Grošák is nu in balbezit. Grošák geeft een lange en hoge pass. Lavie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Lhotka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jirák rent richting de bal. Jirák geeft een hoge lob. Cortina is nu in balbezit. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Frolík met een sublieme pass. Popławski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popławski geeft een hoge lob. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vaško met een sublieme pass. Siekierecki geeft een lange en hoge pass. Cortina met een sublieme pass. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ratyński kopt de bal weg. Cortina rent richting de bal. Bogdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortina moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cortina kan niet meer verder spelen. Foldyna komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Malo verovert de bal door een tackle van achteren. Malo probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki geeft een lange en hoge pass. Horvath springt en kopt de bal. Gómez bokst de bal weg. Foldyna is nu in balbezit. Foldyna schiet op doel. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - FC Žabaři 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 47%, FC Žabaři 53%.
Funky Gorilla - FC Žabaři 4:0