Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jizni Supi Praha FC West Bohemia
5 - 3 - 2 Tactiek 4-3-3-DEF
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 54.4
poor Schieten very good
average Passen solid
formidable Verdedigen solid


1e minuut.
Haydaroglu speelt de bal door. Murillo García heeft problemen om de bal te vangen. Juříček begaat een overtreding. Juříček krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter passt de bal zonder na te denken. Juříček rent richting de bal. Juříček draait met de bal, schiet en ... Kareta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Krawężnik de bal. Haydaroglu is nu in balbezit. Krawężnik met een sublieme pass. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Krawężnik geeft een hoge lob. Janek kopt de bal weg. Castro met een sublieme pass. Juříček heeft problemen om de bal te vangen. Juříček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Juříček is nu in balbezit. Kareta probeert naar een medespeler te passen. Castro kopt de bal weg. Klungelig pakt Juříček de bal. Juříček draait met de bal, schiet en ... Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:2

18e minuut.
Krawężnik verovert de bal door een tackle van achteren. Krawężnik passt de bal in één keer door. Castro rent richting de bal. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:3

20e minuut.
Rengifo passt de bal met de wreef. Reiter rent richting de bal. Reiter probeert naar een medespeler te passen. Juříček is nu in balbezit. Juříček haalt uit met een fantastische trap. Kareta bokst de bal weg.

23e minuut.
Grygo probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik met een sublieme pass. Juříček rent richting de bal. Juříček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:4

24e minuut.
Reiter passt de bal in één keer door. Krawężnik is nu in balbezit. Duvar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duvar krijgt een gele kaart. Krawężnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Grossmann zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juříček krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Krawężnik passt de bal met de wreef. Icharia rent richting de bal. Icharia passt de bal met de wreef. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kareta trapt de bal weg van het doel. Castro kopt de bal weg. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:5

29e minuut.
Vrážel passt de bal zonder na te denken. Icharia heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Juříček rent richting de bal. Juříček schiet op doel. Kareta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Janek is nu in balbezit. Castro onderschept slim de pass. Castro passt de bal in één keer door. Krawężnik heeft problemen om de bal te vangen. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Grossmann onderschept slim de pass. Grossmann speelt de bal door. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček draait met de bal, schiet en ... Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik passt de bal in één keer door. Juříček is nu in balbezit. Juříček draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:6

45e minuut.
Krawężnik met een sublieme pass. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček passt de bal met de wreef. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap. Kareta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Juříček is nu in balbezit. Juříček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 73%, FC West Bohemia 27%.
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:7

47e minuut.
Sima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sima geeft de bal voor. Castro probeert naar een medespeler te passen. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro geeft de bal voor. Juříček kopt de bal weg. Icharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia draait met de bal, schiet en ... Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Grossmann passt de bal in één keer door. Icharia rent richting de bal. Icharia speelt de bal door. Juříček rent richting de bal. Juříček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Icharia de bal. Icharia probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Juříček probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Castro passt de bal met de wreef. Juříček is nu in balbezit. Juříček draait met de bal, schiet en ... Jacomet probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:8

72e minuut.
Janek rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Juříček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juříček schiet op doel. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:9

73e minuut.
Krawężnik met een sublieme pass. Reiter rent richting de bal. Reiter passt de bal met de wreef. Juříček rent richting de bal. Juříček schiet op doel. Paal! Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Passo speelt de bal door. Castro speelt de bal door. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:10

80e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik geeft een hoge lob. Juříček krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Kareta trapt de bal weg. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik passt de bal in één keer door. Juříček rent richting de bal. Juříček draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro passt de bal in één keer door. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juříček schiet op doel. Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:11

83e minuut.
Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik met een sublieme pass. Icharia is nu in balbezit. Icharia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Juříček kopt de bal weg. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Icharia is nu in balbezit. Icharia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:12

88e minuut.
Haydaroglu geeft een hoge lob. Juříček bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 75%, FC West Bohemia 25%.
Jizni Supi Praha - FC West Bohemia 0:13