Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Roamics Brno zigiteam
3UT Tactiek 4-4-2
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 51.3
very good Schieten good
adequate Passen solid
very good Verdedigen outstanding


14e minuut.
Kotrys probeert naar een medespeler te passen. Ráža rent richting de bal. Ráža passt de bal in één keer door. Kačora is nu in balbezit. Kačora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Basterretxea kopt de bal weg. Grzybczyk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobner. Dobner krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kotrys heeft problemen om de bal te vangen. Basterretxea speelt de bal door. Kotrys geeft een hoge lob. Kačora rent richting de bal. Kačora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - zigiteam 1:0

32e minuut.
Sunbulov speelt de bal door. Klungelig pakt Memmolo de bal. Dobner begaat een overtreding. Dobner krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Kotrys passt de bal in één keer door. Ráža is nu in balbezit. Olabarria rent richting de bal. Ráža verovert de bal door een tackle van achteren. Ráža geeft een hoge lob. Poleksić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 43%, zigiteam 57%.
FC Roamics Brno - zigiteam 1:0

54e minuut.
Basterretxea rent richting de bal. Basterretxea geeft een hoge lob. Bovšis controleert de bal met de borst. Tường Anh onderschept slim de pass. Tường Anh schiet op doel. Poleksić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Konvica probeert naar een medespeler te passen. Ráža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráža passt de bal zonder na te denken. Kačora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačora geeft een lange en hoge pass. Poleksić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Kačora is nu in balbezit. Kačora speelt de bal door. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap. Poleksić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - zigiteam 2:0

78e minuut.
Konvica verovert de bal door een tackle van achteren. Konvica geeft een hoge lob. Grzybczyk probeert de bal aan de voet te houden. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - zigiteam 3:0

80e minuut.
Červený komt het veld opgelopen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fronk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 39%, zigiteam 61%.
FC Roamics Brno - zigiteam 3:0