Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Název týmu™ AC Bohnice
5d Tactiek NewDeathForYou
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Tejkl geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kozanecki de bal. Urban rent richting de bal. Stūris onderschept slim de pass. Stūris schiet op doel. Giordani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Ogierman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magna geeft de bal voor. Stūris krijgt zijn hoofd ertegen. Giordani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Osika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osika passt de bal met de wreef. Kozanecki rent richting de bal. Stūris verovert de bal door een tackle van achteren. Stūris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl geeft een hoge lob. Stūris is nu in balbezit. Stūris draait met de bal, schiet en ... Giordani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - AC Bohnice 1:0

18e minuut.
Urban verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karousek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stūris maakt een snoekduik en kopt de bal. Giordani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - AC Bohnice 2:0

29e minuut.
Janů verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei onderschept slim de pass. Helvei speelt de bal door. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. Papoušek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Helvei rent richting de bal. Osika onderschept slim de pass. Osika geeft een hoge lob. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Wachaczewski is nu in balbezit. Wachaczewski geeft een lange en hoge pass. Daar is Janů, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Papoušek bokst de bal weg.

36e minuut.
Magna probeert naar een medespeler te passen. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Stūris de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... Giordani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - AC Bohnice 3:0

39e minuut.
Ogierman geeft de bal voor. Almási kopt de bal weg. Osika is nu in balbezit. Osika geeft een hoge lob. Stūris krijgt zijn hoofd ertegen. Giordani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 55%, AC Bohnice 45%.
Název týmu™ - AC Bohnice 3:0

47e minuut.
Zelníček speelt de bal door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei passt de bal zonder na te denken. Chlapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlapík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Němčický verovert de bal door een tackle van achteren. Němčický met een sublieme pass. Magna rent richting de bal. Magna passt de bal zonder na te denken. Kozanecki onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karousek zal de hoekschop nemen. Stūris springt en kopt de bal. Giordani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Osika bereikt de bal nog maar net als eerste. Osika passt de bal zonder na te denken. Kozanecki is nu in balbezit. Stūris verovert de bal door een tackle van achteren. Stūris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Karousek speelt de bal door. Magna bereikt de bal nog maar net als eerste. Magna passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stūris de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... Giordani bokst de bal weg.

64e minuut.
Tejkl onderschept slim de pass. Tejkl met een sublieme pass. Stūris is nu in balbezit. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Giordani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - AC Bohnice 4:0

69e minuut.
Zelníček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejkl is nu in balbezit. Tejkl geeft de bal voor. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris draait met de bal, schiet en ... Giordani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban geeft een lange en hoge pass. Osika geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Doeltrap. Mjalovský komt het veld opgelopen. Dvéri komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klauz rent richting de bal. Klauz passt de bal zonder na te denken. Wachaczewski rent richting de bal. Wachaczewski geeft een hoge lob. Rivero springt en kopt de bal. Papoušek bokst de bal weg.

75e minuut.
Mjalovský heeft problemen om de bal te vangen. Mjalovský met een sublieme pass. Helvei geeft een hoge lob. Rivero springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - AC Bohnice 4:1

76e minuut.
Magna met een sublieme pass. Karousek rent richting de bal. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Inworp. Tejkl met een snelle inworp. Karousek rent richting de bal. Karousek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Javorek de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Zelníček kopt de bal weg. Mlčkovský speelt de bal door. Karousek heeft problemen om de bal te vangen. Karousek geeft een lange en hoge pass. Dvéri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Kuželka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chlapík. Kuželka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuželka met een snel genomen vrije trap. Dvéri controleert de bal met de borst. Urban rent richting de bal. Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Karousek passt de bal in één keer door. Magna is nu in balbezit. Magna haalt uit met een fantastische trap. Kozanecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giordani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karousek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dvéri springt en kopt de bal. Giordani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 38%, AC Bohnice 62%.
Název týmu™ - AC Bohnice 4:1