Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Bohnice Název týmu™
NewDeathForYou Tactiek A1
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
55.5 gemiddelde waardering 55.9
solid Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Papoušek met een sublieme pass. Urban kopt de bal weg. Klungelig pakt Mlčkovský de bal. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kozanecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl onderschept slim de pass. Tejkl passt de bal met de wreef. Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stūris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Wachaczewski probeert naar een medespeler te passen. Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal in één keer door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Chlapík kopt de bal weg. Daar is Tejkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl met een sublieme pass. Dvéri rent richting de bal. Dvéri schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 35%, Název týmu™ 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Bohnice - Název týmu™ 0:0

54e minuut.
Wachaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuželka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wachaczewski raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wachaczewski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tejkl geeft een lange en hoge pass. Daar is Kozanecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stūris maakt een snoekduik en kopt de bal. Hricek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Chlapík kopt de bal weg. Kuželka probeert naar een medespeler te passen. Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Máčala probeert naar een medespeler te passen. Javorek is nu in balbezit. Javorek passt de bal zonder na te denken. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... Papoušek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Mlčkovský geeft een lange en hoge pass. Karousek kopt de bal weg. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... Hricek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Název týmu™ 0:1

73e minuut.
Karousek geeft de bal voor. Stūris rent richting de bal. Stūris met een sublieme pass. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Bohnice - Název týmu™ 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Bohnice 37%, Název týmu™ 63%.
AC Bohnice - Název týmu™ 0:2