Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC West Bohemia FC Žabaři
4-3-3-DEF Tactiek :p
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
24 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten goed
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


6e minuut.
Netolický geeft de bal voor. Grossmann kopt de bal weg. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel. Gómez bokst de bal weg.

36e minuut.
Castro verovert de bal door een tackle van achteren. Castro passt de bal met de wreef. Reiter speelt de bal door. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - FC Žabaři 1:0

38e minuut.
Rengifo met de inworp. Castro is nu in balbezit. Castro passt de bal in één keer door. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Icharia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Grošák de bal. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Castro heeft problemen om de bal te vangen. Lhotka rent richting de bal. Castro onderschept slim de pass. Castro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Jedinák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

45e minuut.
Castro speelt de bal door. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter met een sublieme pass. Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Reiter met de inworp. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro met een sublieme pass. Myška is nu in balbezit. Myška haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 43%, FC Žabaři 57%.
FC West Bohemia - FC Žabaři 1:0

48e minuut.
Grossmann passt de bal met de wreef. Reiter is nu in balbezit. Reiter probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pîrvu onderschept slim de pass. Pîrvu passt de bal in één keer door. Reiter speelt de bal door. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Passo speelt de bal door. Reiter kopt de bal weg. Daar is Krawężnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krawężnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Castro is nu in balbezit. Grošák legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castro neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - FC Žabaři 2:0

71e minuut.
Krawężnik is nu in balbezit. Krawężnik probeert naar een medespeler te passen. Reiter rent richting de bal. Reiter schiet op doel. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Grošák met een snelle inworp. Klungelig pakt Trampota de bal. Inworp. Trampota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hrdina geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Passo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Frolík rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Bohemia - FC Žabaři 2:1

78e minuut.
Castro probeert naar een medespeler te passen. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter probeert naar een medespeler te passen. Krawężnik rent richting de bal. Krawężnik schiet op doel. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reiter is nu in balbezit. Reiter passt de bal in één keer door. Rengifo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rengifo geeft een lange en hoge pass. Krawężnik springt en kopt de bal. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Rengifo met een sublieme pass. Krawężnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Krawężnik met een sublieme pass. Reiter is nu in balbezit. Reiter haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiter schiet op doel. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rengifo rent richting de bal. Rengifo geeft de bal voor. Pîrvu rent richting de bal. Hrdina onderschept slim de pass. Hrdina draait met de bal, schiet en ... Passo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Bohemia 49%, FC Žabaři 51%.
FC West Bohemia - FC Žabaři 2:1