Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Žabaři FC West Bohemia
:p Tactiek 4-3-3-DEF
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 41.4
good Schieten solid
good Passen average
good Verdedigen solid


30e minuut.
Netolický speelt de bal door. Dočkal probeert naar een medespeler te passen. Lhotka rent richting de bal. Lhotka haalt uit met een fantastische trap. Bako probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC West Bohemia 1:0

41e minuut.
Grošák is nu in balbezit. Lasagno verovert de bal door een tackle van achteren. Lasagno probeert naar een medespeler te passen. Bartley rent richting de bal. Bartley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Žabaři - FC West Bohemia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 49%, FC West Bohemia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Žabaři - FC West Bohemia 1:1

55e minuut.
Lhotka is nu in balbezit. Pîrvu onderschept slim de pass. Hrdina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdina draait met de bal, schiet en ... Viktor probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dočkal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hrdina maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Bogdan passt de bal in één keer door. Dočkal probeert naar een medespeler te passen. Trampota bereikt de bal nog maar net als eerste. Trampota passt de bal zonder na te denken. Kokoszka verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Sima kopt de bal weg. Muñoz Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Álvarez passt de bal met de wreef. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 36%, FC West Bohemia 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Žabaři - FC West Bohemia 1:1