Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Gorilla Jizni Supi Praha
FOside Tactiek 5 - 3 - 2
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 32.6
outstanding Schieten poor
solid Passen weak
adequate Verdedigen formidable


2e minuut.
Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský passt de bal in één keer door. Siekierecki probeert naar een medespeler te passen. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Nowik speelt de bal door. Peklo kan de bal niet met de borst controleren. Peklo probeert naar een medespeler te passen. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Tarasiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Malo geeft de bal voor. Horvath is nu in balbezit. Horvath schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 1:0

8e minuut.
Grygo rent richting de bal. Siekierecki onderschept slim de pass. Siekierecki speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 2:0

20e minuut.
Peklo probeert naar een medespeler te passen. Horvath rent richting de bal. Nowik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Horvath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peklo wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siekierecki rent richting de bal. Siekierecki passt de bal met de wreef. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. Kareta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kareta probeert naar een medespeler te passen. Peklo kopt de bal weg. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Kareta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 3:0

30e minuut.
Haydaroglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybylski verovert de bal door een tackle van achteren. Przybylski passt de bal zonder na te denken. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Węgorowski rent richting de bal. Jacomet bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacomet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Przybylski de bal. Przybylski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Horvath rent richting de bal. Horvath met een sublieme pass. Klungelig pakt Cortina de bal. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 4:0

40e minuut.
Peklo kan de bal niet met de borst controleren. Peklo probeert naar een medespeler te passen. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Peklo de bal. Cortina is nu in balbezit. Cortina geeft een hoge lob. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Nowik met een harde bal richting middenveld. Daar is Ančerl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina rent richting de bal. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 5:0

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vyšata met een snelle inworp. Ančerl is nu in balbezit. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Kareta bokst de bal weg.

45e minuut.
Jacomet probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peklo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peklo met een sublieme pass. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 21%, Jizni Supi Praha 79%.
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 6:0

46e minuut.
Šultes komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Siekierecki verovert de bal door een tackle van achteren. Siekierecki probeert naar een medespeler te passen. Janek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo onderschept slim de pass. Peklo geeft een hoge lob. Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cortina springt en kopt de bal. Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 7:0

51e minuut.
Grygo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo passt de bal met de wreef. Malo geeft een lange en hoge pass. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina draait met de bal, schiet en ... Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Inworp. Grygo met de inworp. Peklo met een sublieme pass. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ... Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Peklo met een sublieme pass. Cortina heeft problemen om de bal te vangen. Cortina passt de bal in één keer door. Horvath is nu in balbezit. Horvath draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cortina is nu in balbezit. Cortina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 8:0

67e minuut.
Węgorowski geeft een lange en hoge pass. Peklo rent richting de bal. Peklo passt de bal in één keer door. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel. Kareta bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kinský is nu in balbezit. Kinský passt de bal in één keer door. Peklo is nu in balbezit. Horvath is nu in balbezit. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 9:0

70e minuut.
Kinský passt de bal in één keer door. Przybylski probeert naar een medespeler te passen. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 10:0

72e minuut.
Kinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinský passt de bal met de wreef. Peklo speelt de bal door. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Janek bereikt de bal nog maar net als eerste. Peklo probeert naar een medespeler te passen. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ... Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Siekierecki kopt de bal weg. Horvath is nu in balbezit. Horvath passt de bal in één keer door. Peklo rent richting de bal. Peklo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kinský met een sublieme pass. Peklo rent richting de bal. Peklo passt de bal zonder na te denken. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 11:0

82e minuut.
Cortina kopt de bal weg. Daar is Jacomet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvath rent richting de bal. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Gorilla 26%, Jizni Supi Praha 74%.
Funky Gorilla - Jizni Supi Praha 12:0