Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jizni Supi Praha Funky Gorilla
5 - 3 - 2 Tactiek FOside
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 55.3
poor Schieten outstanding
weak Passen very good
excellent Verdedigen adequate


1e minuut.
Haydaroglu probeert naar een medespeler te passen. Tarasiewicz is nu in balbezit. Horvath onderschept slim de pass. Horvath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Duvar is nu in balbezit. Duvar geeft de bal voor. Popławski is nu in balbezit. Murillo García verovert de bal door een tackle van achteren. Murillo García schiet op doel. Lavie bokst de bal weg.

6e minuut.
Kareta met een harde bal richting middenveld. Peklo probeert naar een medespeler te passen. Siekierecki speelt de bal door. Cortina is nu in balbezit. Cortina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Duvar verovert de bal door een tackle van achteren. Duvar met een sublieme pass. Vyšata speelt de bal door. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel. Kareta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Murillo García rent richting de bal. Haydaroglu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirák onderschept slim de pass. Murillo García onderschept slim de pass. Murillo García schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Nowik rent richting de bal. Horvath verovert de bal door een tackle van achteren. Vyšata speelt de bal door. Daar is Cortina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Kareta bokst de bal weg. Horvath is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Duvar met een sublieme pass. Jacomet heeft problemen om de bal te vangen. Cortina rent richting de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ... Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:1

38e minuut.
Cojocaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Jacomet de bal. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:2

45e minuut.
Vyšata speelt de bal door. Horvath rent richting de bal. Nowik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Horvath is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horvath legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 66%, Funky Gorilla 34%.
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:3

46e minuut.
Baloun komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Baloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Murillo García onderschept slim de pass. Murillo García geeft een lange en hoge pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Kareta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cortina is nu in balbezit. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:4

50e minuut.
Siekierecki is nu in balbezit. Siekierecki geeft een lange en hoge pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath heeft problemen om de bal te vangen. Horvath schiet op doel. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Cortina rent richting de bal. Węgorowski is nu in balbezit. Cortina verovert de bal door een tackle van achteren. Cortina geeft een lange en hoge pass. Horvath maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kareta met een sublieme pass. Tarasiewicz kopt de bal weg. Vyšata met een sublieme pass. Horvath rent richting de bal. Horvath schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Ančerl geeft een lange en hoge pass. Przybylski probeert de bal aan de voet te houden. Cortina rent richting de bal. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Kareta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Vyšata probeert naar een medespeler te passen. Baloun bereikt de bal nog maar net als eerste. Baloun passt de bal in één keer door. Cortina rent richting de bal. Cortina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Popławski onderschept slim de pass. Popławski geeft een lange en hoge pass. Jacomet heeft problemen om de bal te vangen. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina haalt uit met een fantastische trap. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina passt de bal met de wreef. Przybylski probeert naar een medespeler te passen. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Kareta probeert naar een medespeler te passen. Baloun kopt de bal weg. Węgorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina onderschept slim de pass. Cortina draait met de bal, schiet en ... Kareta bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:5

75e minuut.
Daar is Horvath, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vyšata met een sublieme pass. Klungelig pakt Cortina de bal. Cortina draait met de bal, schiet en ... Jacomet probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Siekierecki zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Vyšata de bal. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina draait met de bal, schiet en ... Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Vyšata is nu in balbezit. Vyšata passt de bal in één keer door. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:6

80e minuut.
Cojocaru rent richting de bal. Cojocaru geeft een lange en hoge pass. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ... Kareta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:7

82e minuut.
Baloun passt de bal in één keer door. Cortina rent richting de bal. Cortina passt de bal in één keer door. Vyšata rent richting de bal. Vyšata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:8

84e minuut.
Jirák geeft de bal voor. Przybylski rent richting de bal. Przybylski met een sublieme pass. Cortina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortina schiet op doel. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:9

90e minuut.
Jacomet geeft de bal voor. Inworp. Siekierecki met de inworp. Horvath bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 69%, Funky Gorilla 31%.
Jizni Supi Praha - Funky Gorilla 0:9