Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Žabaři Název týmu™
:p Tactiek A1
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
44.1 gemiddelde waardering 56.3
good Schieten excellent
good Passen excellent
good Verdedigen good


1e minuut.
Frolík met een sublieme pass. Grošák is nu in balbezit. Grošák passt de bal in één keer door. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Tejkl geeft een hoge lob. Dvéri rent richting de bal. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Osika probeert naar een medespeler te passen. Stūris rent richting de bal. Karousek probeert naar een medespeler te passen. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... Gómez bokst de bal weg. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karousek verovert de bal door een tackle van achteren. Karousek met een sublieme pass. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Název týmu™ 0:1

12e minuut.
Klungelig pakt Netolický de bal. Dvéri is nu in balbezit. Netolický bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri onderschept slim de pass. Dvéri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri is nu in balbezit. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Název týmu™ 0:2

14e minuut.
Magna speelt de bal door. Tejkl is nu in balbezit. Tejkl passt de bal in één keer door. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Magna geeft een lange en hoge pass. Netolický kopt de bal weg. Jedinák heeft problemen om de bal te vangen. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Vaško, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stūris is nu in balbezit. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bogdan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Karousek met de inworp. Stūris is nu in balbezit. Stūris schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Karousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karousek geeft de bal voor. Stūris is nu in balbezit. Stūris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Název týmu™ 0:3

22e minuut.
Karousek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grošák is nu in balbezit. Magna geeft een hoge lob. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Magna rent richting de bal. Magna passt de bal zonder na te denken. Stūris is nu in balbezit. Stūris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Název týmu™ 0:4

29e minuut.
Magna met een sublieme pass. Netolický rent richting de bal. Stūris verovert de bal door een tackle van achteren. Stūris schiet op doel. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Netolický geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejkl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magna geeft de bal voor. Dvéri krijgt zijn hoofd ertegen. Gómez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Tejkl met een sublieme pass. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri passt de bal zonder na te denken. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Osika met de inworp. Magna rent richting de bal. Magna geeft een hoge lob. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Název týmu™ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 70%, Název týmu™ 30%.
FC Žabaři - Název týmu™ 0:5

48e minuut.
Tejkl is nu in balbezit. Tejkl passt de bal zonder na te denken. Stūris rent richting de bal. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Tejkl bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejkl geeft een lange en hoge pass. Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Magna is nu in balbezit. Magna passt de bal in één keer door. Stūris heeft problemen om de bal te vangen. Stūris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Název týmu™ 0:6

55e minuut.
Tejkl passt de bal met de wreef. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri passt de bal zonder na te denken. Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stūris schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Netolický rent richting de bal. Stūris verovert de bal door een tackle van achteren. Stūris met een sublieme pass. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Gómez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mlčkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčkovský geeft een lange en hoge pass. Netolický heeft problemen om de bal te vangen. Stūris is nu in balbezit. Stūris schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Hrdina rent richting de bal. Tejkl onderschept slim de pass. Tejkl speelt de bal door. Klungelig pakt Dvéri de bal. Dvéri draait met de bal, schiet en ... Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gómez niet meer kan verder spelen. Průcha komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Papoušek trapt de bal weg van het doel. Magna is nu in balbezit. Magna passt de bal in één keer door. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Osika probeert de bal met de borst te controleren. Osika passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Magna de bal onder controle te krijgen. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - Název týmu™ 0:7

80e minuut.
Stūris is nu in balbezit. Jedinák bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris onderschept slim de pass. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Průcha maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

84e minuut.
Tejkl geeft de bal voor. Stūris kopt de bal weg. Karousek bereikt de bal nog maar net als eerste. Karousek speelt de bal door. Stūris is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Netolický trapt de bal weg van het doel. Daar is Tejkl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tejkl geeft de bal voor. Stūris rent richting de bal. Stūris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Netolický geeft een hoge lob. Frolík rent richting de bal. Janů bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrdina onderschept slim de pass. Hrdina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 64%, Název týmu™ 36%.
FC Žabaři - Název týmu™ 0:7