Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Název týmu™ FC Žabaři
A1 Tactiek :p
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
55.1 gemiddelde waardering 47.4
excellent Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Vaško heeft problemen om de bal te vangen. Tejkl met een sublieme pass. Stūris is nu in balbezit. Stūris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 1:0

3e minuut.
Daar is Hrdina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jiroutka geeft een hoge lob. Netolický rent richting de bal. Stūris verovert de bal door een tackle van achteren. Stūris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 2:0

6e minuut.
Stūris rent richting de bal. Dvéri rent richting de bal. Dvéri speelt de bal door. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris draait met de bal, schiet en ... Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri passt de bal in één keer door. Stūris is nu in balbezit. Stūris schiet op doel. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 3:0

19e minuut.
Klungelig pakt Tejkl de bal. Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Stūris speelt de bal door. Dvéri rent richting de bal. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Dvéri de bal. Grošák bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri onderschept slim de pass. Dvéri draait met de bal, schiet en ... Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 4:0

25e minuut.
Tejkl rent richting de bal. Tejkl geeft een lange en hoge pass. Dvéri kopt de bal weg. Stūris is nu in balbezit. Stūris haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tejkl speelt de bal door. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri passt de bal met de wreef. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Dočkal speelt de bal door. Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Stūris rent richting de bal. Stūris haalt uit met een fantastische trap. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 5:0

41e minuut.
Mjalovský probeert naar een medespeler te passen. Karousek rent richting de bal. Karousek passt de bal in één keer door. Stūris is nu in balbezit. Stūris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Dvéri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 39%, FC Žabaři 61%.
Název týmu™ - FC Žabaři 6:0

47e minuut.
Mlčkovský controleert de bal met de borst. Mlčkovský geeft de bal voor. Stūris rent richting de bal. Daar is Stūris, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stūris draait met de bal, schiet en ... Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Tejkl is nu in balbezit. Tejkl geeft de bal voor. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri schiet op doel. Gómez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Janů geeft een lange en hoge pass. Stūris kopt de bal weg. Dvéri heeft problemen om de bal te vangen. Tejkl is nu in balbezit. Tejkl schiet op doel. Gómez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Netolický geeft een lange en hoge pass. Mjalovský is nu in balbezit. Frolík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frolík krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tejkl geeft een hoge lob. Grošák heeft problemen om de bal te vangen. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ... Gómez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 7:0

68e minuut.
Hrdina geeft een lange en hoge pass. Tejkl is nu in balbezit. Tejkl geeft de bal voor. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Gómez bokst de bal weg. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 8:0

72e minuut.
Hrdina heeft problemen om de bal te vangen. Němčický onderschept slim de pass. Němčický geeft de bal voor. Stūris is nu in balbezit. Stūris schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Dvéri verovert de bal door een tackle van achteren. Tejkl is nu in balbezit. Tejkl probeert naar een medespeler te passen. Stūris rent richting de bal. Stūris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Jiroutka rent richting de bal. Jiroutka geeft een hoge lob. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Karousek rent richting de bal. Karousek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Jiroutka heeft problemen om de bal te vangen. Jiroutka geeft een lange en hoge pass. Stūris bereikt de bal nog maar net als eerste. Stūris schiet op doel. Netolický probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 9:0

83e minuut.
Jiroutka met een snelle inworp. Tejkl geeft de bal voor. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Název týmu™ - FC Žabaři 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Název týmu™ 40%, FC Žabaři 60%.
Název týmu™ - FC Žabaři 10:0