Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jizni Supi Praha FC Roamics Brno
5 - 3 - 2 Tactiek 3UT
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 51
poor Schieten very good
average Passen adequate
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Rozmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygo rent richting de bal. Rozmara onderschept slim de pass. Rozmara geeft een hoge lob. Tường Anh krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Duvar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ráža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráža passt de bal met de wreef. Kačora rent richting de bal. Kačora schiet op doel. Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Roamics Brno 0:1

18e minuut.
Rozmara kopt de bal weg. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh passt de bal zonder na te denken. Vejmolek rent richting de bal. Vejmolek draait met de bal, schiet en ... Kareta bokst de bal weg.

25e minuut.
Konvica verovert de bal door een tackle van achteren. Vejmolek is nu in balbezit. Vejmolek passt de bal in één keer door. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Konvica probeert de bal met de borst te controleren. Konvica probeert naar een medespeler te passen. Ráža rent richting de bal. Kačora is nu in balbezit. Kačora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ráža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráža geeft een lange en hoge pass. Vejmolek rent richting de bal. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ráža met een snelle inworp. Duvar verovert de bal door een tackle van achteren. Vejmolek rent richting de bal. Vejmolek draait met de bal, schiet en ... Kareta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Roamics Brno 0:2

42e minuut.
Peřina bereikt de bal nog maar net als eerste. Peřina geeft de bal voor. Daar is Nowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vejmolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejmolek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vejmolek is nu in balbezit. Janek onderschept slim de pass. Tường Anh begaat een overtreding. Tường Anh krijgt een gele kaart. Janek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Janek kan niet meer verder spelen. Ančerl komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 74%, FC Roamics Brno 26%.
Jizni Supi Praha - FC Roamics Brno 0:2

60e minuut.
Ančerl verovert de bal door een tackle van achteren. Konvica verovert de bal door een tackle van achteren. Konvica passt de bal in één keer door. Kačora rent richting de bal. Kačora haalt uit met een fantastische trap. Kareta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Peřina rent richting de bal. Peřina geeft de bal voor. Tường Anh kopt de bal weg. Vejmolek is nu in balbezit. Vejmolek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Konvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarasiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Rozmara zijn tegenspeler op de grond. Rozmara is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

71e minuut.
Ráža met een sublieme pass. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh speelt de bal door. Kačora is nu in balbezit. Kačora draait met de bal, schiet en ... Kareta bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Ráža rent richting de bal. Ráža passt de bal zonder na te denken. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh draait met de bal, schiet en ... Jacomet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kareta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ráža passt de bal met de wreef. Kačora speelt de bal door. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh draait met de bal, schiet en ... Kareta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Roamics Brno 0:3

79e minuut.
Duvar speelt de bal door. Daar is Ančerl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jizni Supi Praha - FC Roamics Brno 0:4

80e minuut.
Kotrys bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotrys passt de bal in één keer door. Kačora met een sublieme pass. Vejmolek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejmolek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Konvica kopt de bal weg. Tường Anh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tường Anh probeert naar een medespeler te passen. Kačora is nu in balbezit. Kačora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Fronk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jizni Supi Praha 76%, FC Roamics Brno 24%.
Jizni Supi Praha - FC Roamics Brno 0:4