Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Roamics Brno FC Žabaři
3UT Tactiek :p
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 45.4
very good Schieten good
adequate Passen good
adequate Verdedigen adequate


20e minuut.
Trampota geeft de bal voor. Cipolloni probeert naar een medespeler te passen. Grošák kopt de bal weg. Lhotka speelt de bal door. Frolík geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kačora is nu in balbezit. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 1:0

28e minuut.
Konvica rent richting de bal. Konvica speelt de bal door. Kačora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kačora haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Netolický de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 2:0

30e minuut.
Ráža geeft de bal voor. Tường Anh rent richting de bal. Grošák bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh verovert de bal door een tackle van achteren. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 3:0

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Netolický de bal onder controle te krijgen. Bogdan verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ráža geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tường Anh maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 4:0

45e minuut.
Konvica passt de bal met de wreef. Vokolský geeft een lange en hoge pass. Jedinák probeert de bal aan de voet te houden. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 40%, FC Žabaři 60%.
FC Roamics Brno - FC Žabaři 4:0

46e minuut.
Grošák rent richting de bal. Jedinák speelt de bal door. Daar is Netolický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lhotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Konvica onderschept slim de pass. Konvica passt de bal in één keer door. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 5:0

51e minuut.
Vaško onderschept slim de pass. Vaško geeft de bal voor. Klungelig pakt Basterretxea de bal. Hrdina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrdina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Dobner probeert naar een medespeler te passen. Kačora is nu in balbezit. Kačora passt de bal met de wreef. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 6:0

58e minuut.
Kačora rent richting de bal. Kačora geeft een hoge lob. Jedinák verovert de bal door een tackle van achteren. Dobner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 7:0

60e minuut.
Trampota passt de bal zonder na te denken. Konvica bereikt de bal nog maar net als eerste. Konvica passt de bal in één keer door. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 8:0

64e minuut.
Basterretxea geeft een lange en hoge pass. Kačora kopt de bal weg. Grošák is nu in balbezit. Tường Anh onderschept slim de pass. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kačora is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 9:0

69e minuut.
Konvica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dobner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobner met een sublieme pass. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 10:0

70e minuut.
Trampota passt de bal in één keer door. Dobner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobner passt de bal met de wreef. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 11:0

72e minuut.
Kotrys probeert naar een medespeler te passen. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh speelt de bal door. Kačora is nu in balbezit. Kačora haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Tường Anh rent richting de bal. Dobner is nu in balbezit. Jedinák verovert de bal door een tackle van achteren. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kotrys passt de bal in één keer door. Ráža rent richting de bal. Ráža probeert naar een medespeler te passen. Kačora is nu in balbezit. Kačora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 12:0

82e minuut.
Inworp. Červený komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Trampota rent richting de bal. Červený verovert de bal door een tackle van achteren. Červený met een sublieme pass. Kačora heeft problemen om de bal te vangen. Kačora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 13:0

86e minuut.
Konvica verovert de bal door een tackle van achteren. Dobner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobner passt de bal met de wreef. Kačora rent richting de bal. Kačora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Doeltrap. Fronk komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Lhotka rent richting de bal. Kotrys onderschept slim de pass. Kotrys passt de bal met de wreef. Daar is Tường Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Roamics Brno - FC Žabaři 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Roamics Brno 29%, FC Žabaři 71%.
FC Roamics Brno - FC Žabaři 14:0