Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Žabaři FC Roamics Brno
:p Tactiek 3UT
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 51.3
solid Schieten very good
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Rozmara rent richting de bal. Rozmara passt de bal in één keer door. Kotrys probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tường Anh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:1

11e minuut.
Lhotka probeert naar een medespeler te passen. Vaško heeft problemen om de bal te vangen. Konvica verovert de bal door een tackle van achteren. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:2

18e minuut.
Kotrys met een sublieme pass. Klungelig pakt Tường Anh de bal. Netolický probeert naar een medespeler te passen. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:3

20e minuut.
Konvica kopt de bal weg. Dobner heeft problemen om de bal te vangen. Jedinák rent richting de bal. Dobner verovert de bal door een tackle van achteren. Dobner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:4

21e minuut.
Ráža geeft een hoge lob. Kačora kopt de bal weg. Klungelig pakt Netolický de bal. Dobner is nu in balbezit. Dobner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:5

22e minuut.
Kotrys geeft een lange en hoge pass. Dobner is nu in balbezit. Tường Anh is nu in balbezit. Dobner is nu in balbezit. Dobner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Peřina speelt de bal door. Konvica probeert naar een medespeler te passen. Tường Anh probeert naar een medespeler te passen. Dobner rent richting de bal. Dobner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:6

33e minuut.
Vaško met een sublieme pass. Klungelig pakt Ráža de bal. Ráža probeert naar een medespeler te passen. Kačora is nu in balbezit. Kačora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 71%, FC Roamics Brno 29%.
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:7

47e minuut.
Ráža bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráža geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:8

55e minuut.
Tường Anh kopt de bal weg. Dobner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tường Anh met een sublieme pass. Kačora rent richting de bal. Kačora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:9

57e minuut.
Grošák probeert naar een medespeler te passen. Konvica rent richting de bal. Konvica passt de bal zonder na te denken. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:10

60e minuut.
Rozmara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmara speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Konvica de bal onder controle te krijgen. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Rum met een sublieme pass. Kačora rent richting de bal. Kačora passt de bal zonder na te denken. Tường Anh heeft problemen om de bal te vangen. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Grošák geeft een hoge lob. Hrdina controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Konvica neemt vlug de vrije trap. Tường Anh is nu in balbezit. Tường Anh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:11

70e minuut.
Peřina verovert de bal door een tackle van achteren. Peřina geeft een hoge lob. Kačora rent richting de bal. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:12

74e minuut.
Rozmara passt de bal zonder na te denken. Tường Anh rent richting de bal. Tường Anh passt de bal in één keer door. Kačora rent richting de bal. Kačora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 0:13

77e minuut.
Basterretxea geeft een hoge lob. Vaško kopt de bal weg. Lhotka speelt de bal door. Klungelig pakt Frolík de bal. Frolík schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basterretxea heeft problemen om de bal te vangen. Cipolloni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrdina is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 1:13

79e minuut.
Vaško geeft een hoge lob. Trampota is nu in balbezit. Trampota geeft een lange en hoge pass. Frolík bereikt de bal nog maar net als eerste. Frolík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cipolloni trapt de bal weg van het doel. Kačora kopt de bal weg. Tường Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Anh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 1:14

80e minuut.
Červený komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Jedinák is nu in balbezit. Jedinák geeft een lange en hoge pass. Grošák rent richting de bal. Dobner is nu in balbezit. Dobner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Žabaři - FC Roamics Brno 1:15

84e minuut.
Fronk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Žabaři 69%, FC Roamics Brno 31%.
FC Žabaři - FC Roamics Brno 1:15