Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viktorka Žižkov FC Kozáci
Hrdlice Tactiek Days křídlo
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
58.8 gemiddelde waardering 61.2
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Czinkon passt de bal in één keer door. Plodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelinek maakt een afschuwelijke overtreding. Jelinek krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Daar is Adurowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. Brandoardi rent richting de bal. Warhurst geeft een hoge lob. Brandoardi probeert de bal aan de voet te houden. Gyetvai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Samohejl speelt de bal door. Jelinek rent richting de bal. Jelinek geeft een hoge lob. Kerchev springt en kopt de bal. Stoklásek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - FC Kozáci 0:1

16e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă passt de bal in één keer door. Jelinek is nu in balbezit. Jelinek geeft een lange en hoge pass. Kerchev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - FC Kozáci 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 55%, FC Kozáci 45%.
Viktorka Žižkov - FC Kozáci 0:2

55e minuut.
Bursuc geeft een hoge lob. Jelinek geeft de bal voor. Peeters heeft problemen om de bal te vangen. Kerchev is nu in balbezit. Kerchev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viktorka Žižkov - FC Kozáci 0:3

57e minuut.
Šťavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Šťavel probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk is nu in balbezit. Grzybczyk passt de bal zonder na te denken. Brandoardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyetvai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Czinkon passt de bal in één keer door. Lăcustă kan de bal niet met de borst controleren. Lăcustă probeert naar een medespeler te passen. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl schiet op doel. Stoklásek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Nekrasov passt de bal zonder na te denken. Czinkon is nu in balbezit. Czinkon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Adurowicz de bal. Adurowicz schiet op doel. Gyetvai bokst de bal weg.

72e minuut.
Samohejl passt de bal met de wreef. Jelinek rent richting de bal. Jelinek geeft een hoge lob. Kerchev rent richting de bal. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Stoklásek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Adurowicz is nu in balbezit. Murroni rent richting de bal. Adurowicz begaat een overtreding. Adurowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viktorka Žižkov 57%, FC Kozáci 43%.
Viktorka Žižkov - FC Kozáci 0:3