Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci Viktorka Žižkov
Days křídlo Tactiek Hrdlice
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 61.7
solide Schieten formidabel
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Czinkon is nu in balbezit. Czinkon probeert naar een medespeler te passen. Brandoardi rent richting de bal. Brandoardi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Nekrasov verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Demere geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mactal maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyetvai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Viktorka Žižkov 0:1

8e minuut.
Grzybczyk onderschept slim de pass. Toome is nu in balbezit. Toome passt de bal met de wreef. Daar is De Sanctis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Sanctis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Czinkon speelt de bal door. Ligocki rent richting de bal. Ligocki met een sublieme pass. Klungelig pakt Brandoardi de bal. Brandoardi schiet op doel. Gyetvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Nekrasov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - Viktorka Žižkov 0:2

18e minuut.
Stoklásek probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk kopt de bal weg. Mactal speelt de bal door. Adurowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Toome is nu in balbezit. Toome passt de bal in één keer door. Bursuc probeert naar een medespeler te passen. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap. Stoklásek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Grzybczyk rent richting de bal. Krzystek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystek geeft een lange en hoge pass. De Sanctis is nu in balbezit. De Sanctis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 50%, Viktorka Žižkov 50%.
FC Kozáci - Viktorka Žižkov 0:2

48e minuut.
Jelinek geeft de bal voor. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl speelt de bal door. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis draait met de bal, schiet en ... Stoklásek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Peeters geeft een hoge lob. Mactal is nu in balbezit. Mactal speelt de bal door. Adurowicz is nu in balbezit. Adurowicz schiet op doel. Gyetvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Grzybczyk rent richting de bal. Toome onderschept slim de pass. Toome passt de bal zonder na te denken. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Krzystek geeft de bal voor. Bursuc kopt de bal weg. De Sanctis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Sanctis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De Sanctis verovert de bal door een tackle van achteren. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Peeters tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peeters krijgt een gele kaart.

62e minuut.
De Sanctis passt de bal in één keer door. Daar is Bursuc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czinkon begaat een overtreding. Czinkon krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Bursuc kopt de bal weg. Daar is Toome, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toome speelt de bal door. Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Samohejl draait met de bal, schiet en ... Stoklásek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De Sanctis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gilardone komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Ligocki probeert naar een medespeler te passen. Brandoardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maślona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maślona krijgt een gele kaart. Brandoardi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 39%, Viktorka Žižkov 61%.
FC Kozáci - Viktorka Žižkov 0:2