Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zlín Cavaliers Slavie Krompach
berani duc!!! Tactiek 433
49% Balbezit 51%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 48.8
zeer goed Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Previti probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 1:0

3e minuut.
Jaskóła rent richting de bal. Valverde onderschept slim de pass. Valverde passt de bal zonder na te denken. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 2:0

15e minuut.
Valverde controleert de bal met de borst. Armano bereikt de bal nog maar net als eerste. Previti onderschept slim de pass. Previti geeft een hoge lob. Vlaicu maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 3:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghişoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Cáceda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cáceda met een sublieme pass. Previti geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tichák kopt de bal weg. Mesaroş rent richting de bal. Mesaroş geeft een hoge lob. Cáceda geeft de bal voor. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Juszkiewicz de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 4:0

31e minuut.
Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu passt de bal in één keer door. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ... Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 5:0

31e minuut.
Dieng speelt de bal door. Bitang is nu in balbezit. Vlaicu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaicu krijgt een gele kaart. Bitang raakt geblesseerd tijdens het duel. Fechner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ninković springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Juszkiewicz de bal. Edinho probeert naar een medespeler te passen. Ghişoiu kopt de bal weg. Previti geeft een hoge lob. Vlaicu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Previti passt de bal in één keer door. Vlaicu is nu in balbezit. Juszkiewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vlaicu raakt geblesseerd tijdens het duel. Vlaicu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 31%, Slavie Krompach 69%.
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 5:0

48e minuut.
Jaskóła is nu in balbezit. Nava is nu in balbezit. Jaskóła verovert de bal door een tackle van achteren. Jaskóła draait met de bal, schiet en ... Drajer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 5:1

50e minuut.
Bitang rent richting de bal. Bitang passt de bal in één keer door. Dieng geeft de bal voor. Daar is Jaskóła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaskóła schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Previti probeert naar een medespeler te passen. Iwannek is nu in balbezit. Iwannek passt de bal zonder na te denken. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tichák kopt de bal weg. Previti heeft problemen om de bal te vangen. Previti geeft een hoge lob. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 6:1

60e minuut.
Ghişoiu passt de bal met de wreef. Phương Đức is nu in balbezit. Phương Đức speelt de bal door. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Edinho trapt de bal weg van het doel. Oodyn kopt de bal weg. Iwannek met een sublieme pass. Klungelig pakt Vlaicu de bal. Vlaicu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 7:1

63e minuut.
Mâţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Previti is nu in balbezit. Previti passt de bal met de wreef. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vlaicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlaicu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş geeft een hoge lob. Vlaicu is nu in balbezit. Vlaicu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mâţea is nu in balbezit. Mâţea met een sublieme pass. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Drajer trapt de bal weg van het doel. Previti kopt de bal weg. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mesaroş is nu in balbezit. Previti onderschept slim de pass. Previti geeft een lange en hoge pass. Daar is Vlaicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaicu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mesaroş met een sublieme pass. Phương Đức is nu in balbezit. Ninković onderschept slim de pass. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła schiet op doel. Drajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Previti kopt de bal weg. Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Vlaicu rent richting de bal. Vlaicu draait met de bal, schiet en ... Edinho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zlín Cavaliers 40%, Slavie Krompach 60%.
Zlín Cavaliers - Slavie Krompach 8:1