Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thc Slavie OPATOVICE
Strike! Tactiek Tomík 4-4-2
44% Balbezit 56%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.4 gemiddelde waardering 57.2
good Schieten excellent
good Passen formidable
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Miltner probeert naar een medespeler te passen. Iuresean heeft problemen om de bal te vangen. Iuresean speelt de bal door. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prunea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak onderschept slim de pass. Bak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Haerbos geeft een hoge lob. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski met een sublieme pass. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 0:1

6e minuut.
Gutowski met de inworp. Mae is nu in balbezit. Mae passt de bal met de wreef. Jixiang is nu in balbezit. Jixiang haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Gutowski passt de bal zonder na te denken. Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang passt de bal in één keer door. Miltner heeft problemen om de bal te vangen. Miltner schiet op doel. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean onderschept slim de pass. Iuresean speelt de bal door. Miltner rent richting de bal. Miltner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jixiang passt de bal met de wreef. Iuresean rent richting de bal. Iuresean passt de bal in één keer door. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 0:2

29e minuut.
Čtvrtlík passt de bal in één keer door. Hamrin speelt de bal door. Bak rent richting de bal. Bak haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 0:3

36e minuut.
Mae is nu in balbezit. Mae geeft de bal voor. Gutowski kopt de bal weg. Bak is nu in balbezit. Bak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gutowski geeft de bal voor. Jixiang speelt de bal door. Miltner rent richting de bal. Miltner haalt uit met een fantastische trap. Matsuda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 0:4

40e minuut.
Anton is nu in balbezit. Brezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Brezeanu speelt de bal door. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 1:4

42e minuut.
Matsuda geeft een lange en hoge pass. Nuttall kopt de bal weg. Hamrin rent richting de bal. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri haalt uit met een fantastische trap. Merchán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 55%, OPATOVICE 45%.
Thc Slavie - OPATOVICE 1:4

46e minuut.
Prunea probeert naar een medespeler te passen. Hamrin rent richting de bal. Hamrin passt de bal met de wreef. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Zharov geeft een lange en hoge pass. Brezeanu kopt de bal weg. Pecora rent richting de bal. Miltner verovert de bal door een tackle van achteren. Miltner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Čtvrtlík speelt de bal door. Spago is nu in balbezit. Spago probeert naar een medespeler te passen. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Miltner heeft problemen om de bal te vangen. Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang passt de bal zonder na te denken. Miltner rent richting de bal. Miltner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 1:5

60e minuut.
Vasariņš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasariņš speelt de bal door. Daar is Tüzünataç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metidieri is nu in balbezit. Metidieri haalt uit met een fantastische trap. Merchán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Čtvrtlík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hamrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zharov. Zharov krijgt een gele kaart. Hamrin raakt geblesseerd tijdens het duel. Čtvrtlík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Metidieri springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski passt de bal in één keer door. Miltner rent richting de bal. Miltner haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 1:6

72e minuut.
Anton kopt de bal weg. Iuresean rent richting de bal. Iuresean probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miltner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miltner draait met de bal, schiet en ... Ślesiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 1:7

77e minuut.
Buitenspel voor Nuttall. Goede buitenspelval van de verdediging. Vasariņš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Iuresean is nu in balbezit. Miltner rent richting de bal. Miltner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zharov kopt de bal weg. Daar is Čtvrtlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prunea geeft een hoge lob. Haerbos bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerbos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 1:8

86e minuut.
Prunea geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Merchán met een harde bal richting middenveld. Gutowski probeert de bal met de borst te controleren. Gutowski geeft een hoge lob. Ślesiński bokst de bal weg. Miltner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - OPATOVICE 1:9

88e minuut.
Brezeanu geeft de bal voor. Iuresean rent richting de bal. Iuresean passt de bal met de wreef. Bak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 53%, OPATOVICE 47%.
Thc Slavie - OPATOVICE 1:9