Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE Thc Slavie
Tomík 4-4-2 Tactiek Strike!
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 3
55 gemiddelde waardering 39.6
very good Schieten good
excellent Passen adequate
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Jixiang passt de bal in één keer door. Iuresean is nu in balbezit. Iuresean speelt de bal door. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Prunea met een sublieme pass. Metidieri is nu in balbezit. Vasariņš verovert de bal door een tackle van achteren. Vasariņš geeft de bal voor. Zharov is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zharov rent richting de bal. Zharov schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Geraci met een sublieme pass. Daar is Iuresean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iuresean geeft de bal voor. Miltner krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Thc Slavie 1:0

17e minuut.
Brezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochemback verovert de bal door een tackle van achteren. Rochemback met een sublieme pass. Miltner is nu in balbezit. Miltner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Prunea geeft de bal voor. Daar is Nuttall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamrin kopt de bal weg. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Merchán bokst de bal weg.

23e minuut.
Prunea rent richting de bal. Prunea geeft de bal voor. Hamrin rent richting de bal. Hamrin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OPATOVICE - Thc Slavie 1:1

27e minuut.
Iuresean speelt de bal door. Jixiang met een sublieme pass. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Thc Slavie 2:1

36e minuut.
Prunea geeft de bal voor. Klungelig pakt Iuresean de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Prunea. Iuresean raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Iuresean kan niet meer verder spelen. Kolga komt het veld opgelopen. Geraci met een snel genomen vrije trap. Miltner springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 44%, Thc Slavie 56%.
OPATOVICE - Thc Slavie 2:1

48e minuut.
Hamrin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nuttall de bal. Metidieri is nu in balbezit. Metidieri draait met de bal, schiet en ... Merchán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Geraci passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jixiang de bal. Jixiang geeft een lange en hoge pass. Zharov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Thc Slavie 3:1

73e minuut.
Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç passt de bal met de wreef. Metidieri is nu in balbezit. Metidieri haalt uit met een fantastische trap. Merchán probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Geraci speelt de bal door. Kolga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolga speelt de bal door. Mae geeft de bal voor. Zharov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vasariņš geeft de bal voor. Miltner kopt de bal weg. Daar is Zharov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zharov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Thc Slavie 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 41%, Thc Slavie 59%.
OPATOVICE - Thc Slavie 4:1