Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Watzlsdorf FC Kozáci
Kridlo Tactiek Days křídlo
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.3 gemiddelde waardering 49.9
very good Schieten solid
good Passen solid
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Gyetvai trapt de bal weg van het doel. Samohejl kopt de bal weg. Kerchev rent richting de bal. Kerchev draait met de bal, schiet en ... Bella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Kozáci 0:1

4e minuut.
Drápela passt de bal in één keer door. Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal zonder na te denken. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Samohejl verovert de bal door een tackle van achteren. Samohejl passt de bal in één keer door. Gjerdingen is nu in balbezit. Samohejl is nu in balbezit. Samohejl draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Barcău geeft een lange en hoge pass. De Sanctis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanchev rent richting de bal. Guachimala verovert de bal door een tackle van achteren. Guachimala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasař verovert de bal door een tackle van achteren. Kasař geeft een hoge lob. Barcău geeft een hoge lob. Guachimala maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyetvai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Toome probeert naar een medespeler te passen. Kerchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen rent richting de bal. Kerchev verovert de bal door een tackle van achteren. Kerchev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stadler is nu in balbezit. Barcău rent richting de bal. Barcău passt de bal met de wreef. Stadler rent richting de bal. Stadler draait met de bal, schiet en ... Gyetvai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Capuzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Watzlsdorf - FC Kozáci 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 47%, FC Kozáci 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Watzlsdorf - FC Kozáci 1:1

46e minuut.
Bezucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezucha geeft een lange en hoge pass. Montalbano is nu in balbezit. Guachimala onderschept slim de pass. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Inworp. Bezucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drápela speelt de bal door. Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Stadler is nu in balbezit. Stadler speelt de bal door. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Kozáci 2:1

53e minuut.
Barcău is nu in balbezit. Sanchev probeert naar een medespeler te passen. Barcău probeert naar een medespeler te passen. Drápela bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápela geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Toome kopt de bal weg. Kerchev probeert de bal aan de voet te houden. Zani rent richting de bal. Zani geeft een hoge lob. Stadler kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Barcău bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcău passt de bal met de wreef. Stadler rent richting de bal. Stadler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Kozáci 3:1

64e minuut.
Bezucha met een sublieme pass. Barcău met een sublieme pass. Guachimala is nu in balbezit. Stadler bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Inworp. Zani met de inworp. Klungelig pakt Barcău de bal. Barcău geeft de bal voor. Guachimala krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Stadler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stadler schiet op doel. Gyetvai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Watzlsdorf - FC Kozáci 4:1

73e minuut.
Samohejl bereikt de bal nog maar net als eerste. Drápela rent richting de bal. Samohejl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Samohejl krijgt een gele kaart.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Drápela met de inworp. Barcău rent richting de bal. Barcău geeft een hoge lob. Stadler maakt een snoekduik en kopt de bal. Gyetvai bokst de bal weg. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Guachimala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Sanchev rent richting de bal. Guachimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sanchev krijgt een gele kaart. Guachimala is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stadler neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Watzlsdorf 32%, FC Kozáci 68%.
FC Watzlsdorf - FC Kozáci 4:1