Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kozáci FC Watzlsdorf
Days křídlo Tactiek Kridlo
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.7 gemiddelde waardering 52.9
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen formidabel


2e minuut.
Szmajdziński met een snelle inworp. De Sanctis met een sublieme pass. Warhurst geeft een lange en hoge pass. Samohejl maakt een snoekduik en kopt de bal. Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Watzlsdorf 1:0

9e minuut.
Krzystek heeft problemen om de bal te vangen. Krzystek geeft de bal voor. De Sanctis rent richting de bal. De Sanctis draait met de bal, schiet en ... Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kozáci - FC Watzlsdorf 2:0

11e minuut.
Nekrasov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Szmajdziński kopt de bal weg. Čeliš rent richting de bal. De Sanctis onderschept slim de pass. De Sanctis schiet op doel. Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hojda is nu in balbezit. Samohejl onderschept slim de pass. Samohejl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Krzystek is nu in balbezit. Kasař verovert de bal door een tackle van achteren. Toome verovert de bal door een tackle van achteren. Toome geeft een hoge lob. De Sanctis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bezucha speelt de bal door. Kasař is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Toome. Toome krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 43%, FC Watzlsdorf 57%.
FC Kozáci - FC Watzlsdorf 2:0

77e minuut.
Maślona geeft een hoge lob. Daar is Szmajdziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drápela geeft de bal voor. Klungelig pakt Stadler de bal. Stadler schiet op doel. Gyetvai bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kozáci 45%, FC Watzlsdorf 55%.
FC Kozáci - FC Watzlsdorf 2:0