Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga III.14 [del]
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 23281
FC Baník Ostrava !!! Viktorka Žižkov
777 Tactiek Hrdlice
49% Balbezit 51%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
59.2 gemiddelde waardering 58.3
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


5e minuut.
Dzerviņš passt de bal zonder na te denken. Pfeifer is nu in balbezit. Pfeifer passt de bal zonder na te denken. Capanni rent richting de bal. Capanni draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Dzerviņš maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Panaite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šťavel bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite is nu in balbezit. Panaite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš geeft een hoge lob. Capanni rent richting de bal. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Stoklásek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 1:0

32e minuut.
Hrabina verovert de bal door een tackle van achteren. Hrabina geeft een lange en hoge pass. Capanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Capanni haalt uit met een fantastische trap. Stoklásek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Peeters heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pfeifer neemt de hoekschop. Capanni springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Hrabina geeft een hoge lob. Pfeifer is nu in balbezit. Pfeifer passt de bal in één keer door. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 29%, Viktorka Žižkov 71%.
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 1:0

48e minuut.
Stęplowski kopt de bal weg. Peita speelt de bal door. Socol met een sublieme pass. Capanni is nu in balbezit. Capanni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Socol rent richting de bal. Grzybczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybczyk passt de bal zonder na te denken. Mactal is nu in balbezit. Mactal draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Peita passt de bal zonder na te denken. Grzybczyk rent richting de bal. Grzybczyk geeft een lange en hoge pass. Adurowicz rent richting de bal. Adurowicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Obraniak speelt de bal door. Mactal is nu in balbezit. Mactal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 1:1

55e minuut.
Grzybczyk onderschept slim de pass. Grzybczyk met een sublieme pass. Mactal is nu in balbezit. Mactal haalt uit met een fantastische trap. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 1:2

60e minuut.
Stęplowski trapt de bal weg. Peita kopt de bal weg. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adurowicz onderschept slim de pass. Adurowicz schiet op doel. Danneels bokst de bal weg.

62e minuut.
Adurowicz rent richting de bal. Mălăiescu rent richting de bal. Adurowicz begaat een overtreding. Adurowicz krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Grzybczyk met een sublieme pass. Mactal speelt de bal door. Mălăiescu rent richting de bal. Adurowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adurowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 1:3

73e minuut.
Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu geeft een hoge lob. Mārciņš is nu in balbezit. Mārciņš geeft een hoge lob. Capanni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 2:3

81e minuut.
Adurowicz heeft problemen om de bal te vangen. Adurowicz passt de bal met de wreef. Mactal rent richting de bal. Mactal haalt uit met een fantastische trap. Danneels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 2:4

87e minuut.
Mārciņš speelt de bal door. Pfeifer rent richting de bal. Pfeifer geeft een lange en hoge pass. Capanni is nu in balbezit. Capanni schiet op doel. Stoklásek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 43%, Viktorka Žižkov 57%.
FC Baník Ostrava !!! - Viktorka Žižkov 2:4