Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OPATOVICE Zlín Cavaliers
Tomík 4-4-2 Tactiek boty do roboty
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
56.4 gemiddelde waardering 42.9
uitstekend Schieten redelijk
uitstekend Passen redelijk
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Protopapas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mae is nu in balbezit. Mae geeft een lange en hoge pass. Bak krijgt zijn hoofd ertegen. Rokycana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Geraci kopt de bal weg. Daar is Bak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nava is nu in balbezit. Bak onderschept slim de pass. Bak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Jixiang verovert de bal door een tackle van achteren. Jixiang passt de bal zonder na te denken. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner draait met de bal, schiet en ... Protopapas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rokycana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Anton geeft de bal voor. Bak kopt de bal weg. Klungelig pakt Protopapas de bal. Miltner bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner schiet op doel. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean geeft een hoge lob. Daar is Zagórski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mae geeft een hoge lob. Bak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gutowski met de inworp. Geraci is nu in balbezit. Geraci geeft de bal voor. Bak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Daar is Pool, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gutowski is nu in balbezit. Gutowski passt de bal zonder na te denken. Miltner rent richting de bal. Miltner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vasariņš kopt de bal weg. Francesco probeert de bal met de borst te controleren. Mae probeert naar een medespeler te passen. Iuresean is nu in balbezit. Iuresean geeft een hoge lob. Rokycana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Mae speelt de bal door. Jixiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jixiang probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mae de bal. Mae geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nava onderschept slim de pass. Nava speelt de bal door. Protopapas bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltner onderschept slim de pass. Miltner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Merchán met een harde bal richting middenveld. Jixiang met een sublieme pass. Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean geeft een lange en hoge pass. Rokycana bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 27%, Zlín Cavaliers 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OPATOVICE - Zlín Cavaliers 0:0

47e minuut.
Gutowski probeert naar een medespeler te passen. Bak rent richting de bal. Bak passt de bal in één keer door. Miltner rent richting de bal. Miltner draait met de bal, schiet en ... Rokycana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Jixiang passt de bal zonder na te denken. Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski passt de bal zonder na te denken. Miltner is nu in balbezit. Miltner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Gutowski heeft problemen om de bal te vangen. Gutowski speelt de bal door. Bak is nu in balbezit. Bak haalt uit met een fantastische trap. Protopapas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Zlín Cavaliers 1:0

61e minuut.
Gutowski speelt de bal door. Iuresean speelt de bal door. Sokolovsky onderschept slim de pass. Bak is nu in balbezit. Bak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pool probeert de bal met de borst te controleren. Jixiang verovert de bal door een tackle van achteren. Jixiang met een sublieme pass. Bak is nu in balbezit. Bak haalt uit met een fantastische trap. Rokycana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Gutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutowski geeft een hoge lob. Miltner rent richting de bal. Miltner schiet op doel. Rokycana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OPATOVICE - Zlín Cavaliers 2:0

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Żegocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francesco probeert naar een medespeler te passen. Rimmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Iuresean speelt de bal door. Daar is Miltner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagórski rent richting de bal. Iuresean bereikt de bal nog maar net als eerste. Iuresean geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OPATOVICE 34%, Zlín Cavaliers 66%.
OPATOVICE - Zlín Cavaliers 2:0