Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thc Slavie Slavie Krompach
Strike! Tactiek 433
44% Balbezit 56%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.1 gemiddelde waardering 49.1
solide Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Brumovský is nu in balbezit. Čtvrtlík onderschept slim de pass. Čtvrtlík speelt de bal door. Nuttall rent richting de bal. Nuttall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Brumovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Brumovský geeft de bal voor. Jaskóła kopt de bal weg. Pecora is nu in balbezit. Ninković onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Slavie Krompach 0:1

9e minuut.
Hamrin rent richting de bal. Hamrin passt de bal in één keer door. Nuttall bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuttall haalt uit met een fantastische trap. Edinho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thc Slavie - Slavie Krompach 1:1

17e minuut.
Brumovský kopt de bal weg. Klungelig pakt Bitang de bal. Prunea met een sublieme pass. Hamrin geeft de bal voor. Metidieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Edinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tüzünataç draait met de bal, schiet en ... Edinho probeert naar een medespeler te passen. Brezeanu controleert de bal met de borst. Brezeanu geeft de bal voor. Nuttall springt en kopt de bal. Edinho bokst de bal weg.

37e minuut.
Berg is nu in balbezit. Berg geeft de bal voor. Dieng bereikt de bal nog maar net als eerste. Dieng haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Pecora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ninković is nu in balbezit. Pecora maakt een afschuwelijke overtreding. Ninković raakt geblesseerd tijdens het duel. Vulto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 38%, Slavie Krompach 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Thc Slavie - Slavie Krompach 1:1

47e minuut.
Inworp. Brezeanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čtvrtlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtlík geeft de bal voor. Metidieri maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Dieng is nu in balbezit. Dieng met een sublieme pass. Ninković is nu in balbezit. Ninković haalt uit met een fantastische trap. Ślesiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Slavie Krompach 1:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamrin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Čtvrtlík geeft de bal voor. Metidieri maakt een snoekduik en kopt de bal. Edinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thc Slavie - Slavie Krompach 2:2

68e minuut.
Čtvrtlík probeert naar een medespeler te passen. Pecora is nu in balbezit. Dieng verovert de bal door een tackle van achteren. Ninković rent richting de bal. Ninković schiet op doel. Ślesiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Nuttall bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Metidieri met een sublieme pass. Tüzünataç is nu in balbezit. Tüzünataç haalt uit met een fantastische trap. Edinho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Gliniecki geeft een hoge lob. Inworp. Mâţea met de inworp. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Metidieri geeft een hoge lob. Ramundo probeert de bal aan de voet te houden. Tüzünataç rent richting de bal. Tüzünataç schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Thc Slavie - Slavie Krompach 3:2

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hamrin met de inworp. Čtvrtlík geeft de bal voor. Tüzünataç bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüzünataç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thc Slavie 42%, Slavie Krompach 58%.
Thc Slavie - Slavie Krompach 3:2